Principal » Software » Windows 7 - Sfârșitul cu actualizări dificile?

Windows 7 - Sfârșitul cu actualizări dificile?

Software  : Windows 7 - Sfârșitul cu actualizări dificile?

Proprietarii Windows 7 sunt încă credincioși acestui sistem și doresc să rămână cu el cât mai mult posibil. În ciuda fiabilității și stabilității ridicate, sistemul reinstalând din când în când și

..

Apoi începe un coșmar. Titularii versiunilor cutiei de la începutul distribuției se confruntă cu spectrele instalării a sute de actualizări, care pot lua chiar și o duzină de ore. Din fericire, este o rețetă!

Nici un program, nici o activitate de pirat și eforturi Microsoft de a-și menține sistemul în stare bună. Destul de târziu, dar mai târziu decât deloc, a existat un pachet colectiv de actualizare pentru Windows 7 SP1 și Windows Server 2008 R2. Datorită acestui lucru, actualizarea sistemului va fi mult mai rapidă și mai convenabilă pentru cer. Sfârșitul cu instalarea a câteva sute de patch-uri? 

Se pare că un pachet de actualizare confortabil conține toate patch-urile eliberate din premiera de serviciu 1 până în aprilie 2016. Există atât patch-uri de siguranță, cât și toate celelalte care au fost făcute publice. Putem găsi acest pachet pe Microsoft Update. Doar instalați-l, apoi adăugați câteva patch-uri eliberate în luna mai. Aceasta este o soluție mult mai bună. Someons? Da - Acest serviciu funcționează numai pe Internet Explorer și utilizează controalele ActiveX.

Recomandat
Lasă Un Comentariu