Principal » Software » Windows 7 și 8.1 Du-te la Lamus - literalmente și într-un portabil

Windows 7 și 8.1 Du-te la Lamus - literalmente și într-un portabil

Software  : Windows 7 și 8.1 Du-te la Lamus - literalmente și într-un portabil

Microsoft cu toate forțele luptă pentru creșterea Windows 10. În prezent, în magazine, putem găsi în continuare modele cu versiune mai veche a acestui sistem, adică. Windows 7 și 8.1. Din păcate, pe 31 octombrie, o anumită epocă se va încheia, iar numai dispozitivele vor merge la magazine cu "TENDH ". 

Dacă intenționăm să cumpărăm un computer și dorim Windows să apară pe ea în ediții mai vechi, trebuie să alegem o versiune fără un sistem și apoi să o instalați pe cont propriu sau să vă grăbiți, în timp ce în magazine există încă modele cu o vârstă mai în vârstă Ediția "Windows ". 

Scopul în întreruperea dispozitivelor cu sisteme Windows 7 și Windows 8.1 este foarte luminos - chiar mai mult pentru a crește popularitatea Windows 10. Probabil că acest pas a motivat ultimele rapoarte despre faptul că un nou "zeci " încet încet și profiturile au încetinit ușor. Cu toate acestea, nu este un secret că Windows 10 este și probabil un sistem de operare lung de la Redmond și acest lucru va apărea în ea, vor exista noi caracteristici și îmbunătățiri. 

Mulți oameni se bazează în continuare înainte de "zecea", dar este justificată? Se pare că, în căutarea altor sisteme Microsoft, acesta este un sistem de succes, destul de stabil și eficient. Să nu uităm, de asemenea, că este foarte important pentru sistemele de operare, sprijinul său este. Și totuși, în Windows 7 sa încheiat la începutul anului 2015, în timp ce Windows 8.1 le va pierde în ianuarie 2018. Cu excepția cazului în care utilizarea versiunii 8.1 este sensibil, da Piercing la Windows 7 pierde sensul. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu