Principal » Internet » Windows 16251 și 15235: Sincronizarea cu Android și noutate în continuu!

Windows 16251 și 15235: Sincronizarea cu Android și noutate în continuu!

Internet : Windows 16251 și 15235: Sincronizarea cu Android și noutate în continuu!

Fall Premiere Creatorilor actualizați în câteva săptămâni, care ar putea răci așteptările de știri în compilații ulterioare Insider. Nimic mai greșit - deși Microsoft a împărtășit posibilitatea de a trece la o sucursală, unde puteți primi știri de la Redstone 4, compilarea 16251 pentru PC și 15235 pentru ferestrele mobile au fost emise.

În Windows PECETOWYM și, prin urmare, construi 16251, a apărut în secțiunea Setări telefon. Aceasta permite sincronizarea parțială între un desktop de ferestre și dispozitive mobile cu Android și iOS. După adăugarea în dispozitive telefonice, un SMS va fi trimis la acesta, care vă va permite să instalați o nouă aplicație.

Vă permite să partajați conținutul cu Android pe Windows. De exemplu, atunci când navighează pe pagini în Chrome, trebuie doar să accesați meniul browserului, selectați Permiteți accesul și apoi liber Continuați pe PC-ul. Apoi, utilizatorul trebuie să decidă dacă se va deplasa la PC imediat sau mai târziu.

În primul caz, pagina se va deschide imediat în Edge 'U. În cea de-a doua acțiune va apela un mesaj în Centrul de notificare Windows. Contul Microsoft este utilizat pentru sincronizare. Pentru moment, numai dispozitivele Android sunt acceptate, pe iOS și va trebui să aștepte încă

Pe Windows Pecetowym, de asemenea, au apărut moderat interesant pentru noul polonez în Corte - este posibil să comandați repornirea, oprirea sau blocarea computerului și deconectați-vă.

Contrar așteptărilor multora, în cele din urmă o schimbare de sentiment a venit la o versiune mobilă a Windows. Nu vorbesc despre amendamente cosmetice, ci despre noi oportunități cheie - continuum. După conectarea telefonului smartphone la stația de andocare, acum este posibilă utilizarea orientării verticale a ecranului:

[1/2 ...si dupa.

Vestea mai mică este, desigur, mai mult, le puteți citi pe blogul Windows. Desigur, actualizările disponibile sunt impresionante și includ aspecte în care cel puțin septembrie nu se aștepta la schimbări majore. Compilation 16251 a lovit ambele ramuri de dezvoltare pentru Windows.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu