Principal » Internet » Windows 11 dezamăgite? Vor fi 10 zile pentru a reveni rapid la Windows 10

Windows 11 dezamăgite? Vor fi 10 zile pentru a reveni rapid la Windows 10

Internet : Windows 11 dezamăgite? Vor fi 10 zile pentru a reveni rapid la Windows 10

Windows 11 vor fi disponibile pentru utilizatorii Windows 10 ca o actualizare gratuită, iar Microsoft face totul pentru a fi interesat de ea. După instalarea Windows 11, utilizatorul va avea 10 zile pentru a anula rapid actualizarea și revenirea la Windows 10.

Potrivit lui Softpedia, procesul de retragere a actualizării anterioare ale Actualizării la Windows 11 este de a fi eficientă datorită fișierelor stocate timp de 10 zile. Acestea vor permite rapida "restaurarea sistemului " la stat înainte de actualizare. În ochii utilizatorului, se va întoarce la Windows 10. Aceasta este o soluție bună pentru persoanele care vor dezamăgi și vor prefera să se întoarcă la un sistem mai vechi.

Interesant, mai târziu, întoarcerea, de asemenea, posibilă din partea Licenței, dar va necesita deja o "instalare pură" Windows 10. În primul rând, acest lucru este legat de pierderea datelor (va fi necesar să se asigure pe cont propriu) și, în al doilea rând, acest proces care necesită mult mai mult timp. Despre cum să instalați "Pentru Clean " Windows 10 veți afla din ghidul nostru.

Windows 11: o actualizare mare o dată pe an, patch-uri lunare fără modificări

Merită să reamintim că Windows 11 va avea o formă de actualizare gratuită pentru utilizatorii Windows 10, dar computerele lor trebuie să îndeplinească cerințele minime. Acestea pot fi verificate convenabil, de exemplu, cu ajutorul unei aplicații open source care a fost împărtășită pe Githubie. Programul analizează computerul în câteva secunde și oferă utilizatorilor informații specifice dacă echipamentul este potrivit pentru actualizările Windows 10 la Windows 11.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> Softwarewindows 11Informații

Recomandat
Lasă Un Comentariu