Principal » Internet » Windows 11: Sfârșitul laptopurilor de încărcare de până la 115%. Acesta va fi actualizat

Windows 11: Sfârșitul laptopurilor de încărcare de până la 115%. Acesta va fi actualizat

Internet : Windows 11: Sfârșitul laptopurilor de încărcare de până la 115%. Acesta va fi actualizat

Windows 11 nu va mai arăta nivelul bateriei de peste 100%. Este o problemă recent observată care a devenit un substrat pentru a "Braggan" pe RedDita, al cărui calculator a fost încărcat. Indicații peste 100%. Aceasta este, evident, o eroare.

Microsoft testează o nouă ediție a Windows 11 (compilarea 22523), în care problema indicațiilor incorecte pe bara de activități a fost rezolvată - spune Softpedia. Este vorba de starea de încărcare a bateriei care poate indica mai mult de 100% înainte de amendament. Microsoft a văzut rapid notificarea utilizatorilor și a confirmat că lucrează la modificare, dar după cum puteți vedea, plasturele a fost creat doar acum - peste o lună de la observarea problemei.

A se vedea și: Semnătura electronică. Adăugare sau necesitate convenabilă? Webinar WP și Autenti

Actualizarea este acum testată în Insider, dar va merge la utilizatorii unei ediții stabile a Windows 11, va dura ceva timp. Este demn de remarcat faptul că Eliminarea unei indicații incorecte de încărcare este doar una dintre mai multe corecții, care vor merge la utilizatori cu această ocazie. În plus, am fost eliminat.în. Erori legate de setările Windows 11, inclusiv scalarea incorectă a ferestrei de opțiuni.

Windows 11 lanțuri SSD NVME Discuri. Înregistrați chiar și de mai multe ori mai lent

Windows 11, deși nu este disponibil fără obstacole din calea fiecărui utilizator Windows 10 datorită cerințelor hardware, în curând poate atinge un număr mai mare de computere. 14 decembrie, Windows 10 20h1 au primit actualizări de securitate recente, prin ceea ce utilizatorii săi Ar trebui să se gândească la instalarea unei ediții mai noi. În plus față de actualizarea la o nouă versiune de Windows 10, unii pot profita de Opțiuni de migrare gratuite pentru Windows 11.

Programe

Actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareWindows

Recomandat
Lasă Un Comentariu