Principal » Internet » Windows 11 și o compilare defectuoasă. Construi 22000.160 are o problemă cu setările

Windows 11 și o compilare defectuoasă. Construi 22000.160 are o problemă cu setările

Internet : Windows 11 și o compilare defectuoasă. Construi 22000.160 are o problemă cu setările

Windows 11 se dezvoltă dinamic, dar procesul de emitere rapidă a noilor compilații în programul Insider, din păcate însoțit de o alunecare. Una dintre ele este o eroare în combinație 22000.160, care vă împiedică să schimbați unele setări de securitate.

Problema ultimelor rapoarte Windows că este o defecțiune în setările de securitate Windows ca parte a opțiunilor de confidențialitate și securitate. Dacă doriți să modificați unele dintre setările disponibile acolo, Windows 11 afișează un mesaj absurd despre absența deschiderii link-ului la care trebuie să descărcați o aplicație suplimentară de la Microsoft Store.

Interesant, problema poate fi încercată să vă rezolvați. Este necesar să se lanseze PowerShell cu privilegii de administrator și inițiere Get-Appxpackage Microsoft.Secheelthui -llusers | Resetare-appxpackage. Din acel moment, ar trebui să executați setări de siguranță în Windows 11 fără plângeri.

Sursa de fotografii: © Windows Ultima problemă în Windows 11

Defectul descris mai sus nu este singura problemă în Windows 11. Alte erori cunoscute de sistem din această etapă includ, printre altele, problemele legate de susținerea dispozitivelor Bluetooth Le, o fibrilație a barei de activități la schimbarea metodei de introducere a textului sau o posibilă problemă cu introducerea caracterelor pentru a căuta ferestre.

Windows 11 este de a lovi piața la sfârșitul acestui an - în primul rând pentru noi computere și pe rafturile magazinului. Actualizare gratuită pentru utilizatorii actuali Windows 10 pe computerele care îndeplinesc cerințele sunt destinate primei jumătăți de 2022.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwarewindows 11

Recomandat
Lasă Un Comentariu