Principal » Internet » Windows 11: Internet Explorer este într-adevăr plecat?

Windows 11: Internet Explorer este într-adevăr plecat?

Internet : Windows 11: Internet Explorer este într-adevăr plecat?

Una dintre cele mai frecvente știri citate în Windows 11 este presupusa moarte a Internet Explorer. Nu poate fi selectat ca browser, nu este o componentă de sistem, iar meniul Start nu are comenzi rapide care să o permită să înceapă. Acest lucru poate fi uneori considerat un triumf al modernității și securității, dar în practică, Internet Explorer nu dispare. Nu poate dispărea, deoarece atunci o parte substanțială a software-ului s-ar opri.

Două motive principale legate de IE este o abordare distractivă a problemelor standardelor și a securității reduse. Prima caracteristică care face pe cealaltă este adesea vizualizată din perspectiva browserului utilizator. Cu toate acestea, aceasta este o abordare incorectă. Internet Explorer nu este pentru că numai un browser web. Este, de asemenea, o platformă de programare încorporată în sistem, cu ipoteze formulate în 1996-2000. Și în acest sens, ar trebui luată în considerare - nu din perspectiva utilizării IE ca afișaj web.

DHTML

Un sfert de secol în urmă, Microsoft a venit cu ideea că interfața sistemului a fost elaborat folosind aceleași instrumente și limbi ca site-uri web. În viitor, aceasta a trebuit să conducă la limitele între resursele locale și resursele online. Primul rezultat al acestei abordări a fost HTML Help (CHM), "Web View în foldere ", curea de desktop activă și canal. Aceste elemente au fost afișate utilizând componenta MSHTML, disponibilă și posibil pentru a induce aplicații externe de către programatori. Internet Explorer este într-adevăr o interfață (așa-numita. "Chrome " - jante și finisare) închise în jurul controlului MSHTML, numit formal "Microsoft Internet Controls ". Apoi, această tehnologie inovatoare pe care le cunoaștem astăzi sub numele de „WebView “.

Cum a vrut Microsoft să preia Web - istoria Internet Explorer, Partea I

De-a lungul timpului, platforma web a fost îmbogățită pentru a sprijini limbile de scripting, notificările împinse, notificările XMLHTRequest și capacitatea de a "ieșire " la "real ", fragmente compilate de cod, încorporate ca un control ActiveX. Mshtml este într-adevăr un indicator ActiveX. Preparat folosind aceste aplicații tehnologice ar putea fi incluse în setul, sub forma „HTML Application “ sau fișiere HTA.

iremovibil

Operațiunea ActiveX este dezactivată astăzi pe site-urile web. ALE Parserul Visual Basic Script, indicatorul MSHTML, subsistemul HELM HELM și mediul de aplicare al HTA sunt încă prezente în sistem. MSHTML Îndepărtarea de la Windows ar da rezultate neașteptate. Orice aplicație care utilizează comenzile de Internet Microsoft nu a putut iniția interfața. Și astfel de aplicații sunt

..

foarte mult. Uneori, acest lucru se datorează utilizării HTML în interfața, dar foarte multe ori motivele sunt mult mai prost: de exemplu, ecranul de instalare sau tablou de bord bun venit.

Deoarece IE nu poate să dispară din sistem la fel de mult ca într-adevăr? Bine

..

există. Windows 11 conține principalul program de lucru Internet Explorer (iexplore.Exe), fostele sale stafuri (Ielowutil.Ex), dar și un motor MSHTML.DLL), interfață portabilă (Iierame.Dll), motor HTA (mshta.Exe), parser Visual Basic Script (VBScript.Exe), și chiar

..

. Motor Desenarea unei versiuni anterioare a Microsoft Edge (!), înainte de tranzițiile sale pe crom.

Noi dezarmează troianul. Partea I: Macrovirus

Astfel încât compatibilitatea este menținută chiar și cu aplicațiile Metro, care a avut nenorocirea de a fixa interfața generată de primul și Edgetml Winjs. Concluzie cu această astfel încât fiecare ingredient care o dată se încadrează în bibliotecile Windows, aproape niciodată din ele. Chiar și "exclus " sau "eliminat " este de obicei scăzând în stubul său, susținând un subset de cerințe disponibile.

Încă în aceeași gaură

Prin urmare, se pune întrebarea pentru Windows 11 a crescut datorită eliminarea accesului clientului la IE. Răspunsul este: TRACES. În cele din urmă, mai mult despre eliminarea scuze în ceea ce privește tehnologia cu adevărat veche. Găuri cum ar fi CVE-2021-40444, folosind declarația de birou de slăbiciune "și activate " impunitate "Metaprotokołu MTML arată că în ceea ce privește tehnologia de siguranță operațională a siturilor antice, Windows 11 nu este diferit de Windows 10. Există mecanisme de protecție necorespunzătoare, deși Najeżenie unele componente Internet Explorer o face funcțional în multe ferestre 11 cu un nou birou situat la Windows XP Service Pack 2 și Office 2003.

În ceea ce privește siguranța pentru tehnologiile antice Internet, Windows 11 nu este diferit de Windows 10

Oricum, Windows 11, care necesită TPM 2.0 HVCI și de lucru, HTA permite încă aplicațiilor care rulează în fundal la High Powers și rulează un cod executabil fără încredere direct de pe Internet. Acest stat nu sa schimbat de la Windows 2000.

Programe

Actualizări actualizări Știri Vezi mai multe> Windows Explorer 11Internet 11it.pro

Recomandat
Lasă Un Comentariu