Principal » Internet » Windows 11 va delicat la marginea "a

Windows 11 va delicat la marginea "a

Internet : Windows 11 va delicat la marginea

Microsoft se retrage din decizia sa controversată, după ce EDGE a fost propusă în mod implicit nu numai ca un browser, ci și un program de deschidere a unui număr de fișiere. După schimbarea, alegerea unui alt browser va fi pur și simplu mai ușoară.

Website Windows Ultima atrage atenția asupra schimbării abordării Microsoft pentru definirea programelor implicite în Windows 11. Soluția existentă nu vă permite să modificați cu ușurință marginea implicită "și pe un browser diferit ca în Windows 10, deoarece sistemul a fost întrerupt în multe componente ale opțiunilor browserului. Separat, se decide să se revizuiască Internetul în sine și separat. Despre deschiderea fișierelor PDF sau a documentelor HTML.

În cele din urmă, totuși, acest lucru este de a schimba. Microsoft a bătut sub presiunea concurenței, care a criticat oficial această abordare. Este imposibil să se ascundă că, în practică, este un fel de forță de margine 'a ca program implicit cel puțin pentru unele dintre sarcinile legate de înțelegerea pe larg astăzi "Internet ".

Windows 10 se integrează cu ED '. Se schimbă în curând în motorul de căutare

Problema a fost deja rezolvată în 22509 Windows 11, care este în prezent testată de către insideri. Apropo, o serie de erori din sistem care pot fi citite în documentația oficială a acestei lansări.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareInternetWindows 11

Recomandat
Lasă Un Comentariu