Principal » Internet » Windows 11 Alpha nu există. Notă pentru documentele fabricate din Word

Windows 11 Alpha nu există. Notă pentru documentele fabricate din Word

Internet : Windows 11 Alpha nu există. Notă pentru documentele fabricate din Word

Windows 11 Alpha este cheats online. Ei folosesc un interes crescând în noul sistem Microsoft pentru a manipula destinatarii e-mailurilor și a le încuraja să deschidă atașamente. Acestea sunt documentele cuvântului care ajută la preluarea calculatoarelor.

BleepingComputer avertizează împotriva unei noi campanii de phishing, sub care utilizatorii primesc mesaje cu anexă din cuvânt, create în "Windows 11 Alpha ". Pentru ao deschide, trebuie să activați modul de editare (blocat în mod implicit), deși este o condiție clară. În acest fel, utilizatorul va permite ca macrocomenzile să ruleze, iar acestea vor permite atacatorului să-și preia computerul.

În documente, fișierele fabricate macro descărcate care alcătuiesc backdoor pentru atacator și, în consecință, permiteți-i să instaleze orice software pe computerul victimei. Sigur - este posibil să preiați mașina și datele conținute în acesta. Pentru a evita pericolul, mesajul primit cu pretinsa fișier creat în Windows 11 Alpha ar trebui să ignore și să ștergă pur și simplu.

Sursa fotografiilor: © BleepingComputer Mesaj care sugerează necesitatea de a rula modul de editare în cuvânt

Pe măsură ce cercetătorii au înființat înainte de începerea codului rău intenționat, software-ul verifică unele caracteristici ale computerului victimei și în cazurile selectate întrerupe operațiunea. Asta se intampla.în. Când va fi detectată limba rusă preferată, prezența software-ului de virtualizare instalat sau mai puțin de 4 GB de memorie de operare. Pentru acest moment, cercetătorii combină atacul descris cu grupul criminal FIN7.

Windows 11 Disponibil din 5 octombrie. Deja, atunci puteți obține o actualizare

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwarewindows 11Internet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu