Principal » Internet » Windows 10 va debuta pe 29 iulie

Windows 10 va debuta pe 29 iulie

Internet : Windows 10 va debuta pe 29 iulie

notificările Overrone care au apărut pe utilizatorii de utilizatori cu Windows 7 și Windows 8 sisteme nu este numai informații suplimentare cu privire la posibilitatea de a face o actualizare gratuită, dar o parte dintr-o reclamă mai mare - Microsoft tocmai a notificat lumea că premiera oficială a Windows 10 va avea loc pe 29 iulie. Apoi, actualizarea va începe, de asemenea.

Pentru prezentarea versiunilor stabile, a fost mai mică de două luni, astfel încât să ne putem aștepta la două situații posibile: nici schimbări mai mari vor fi introduse și sistemul va fi rafinat (ceea ce sugerează o compilare recent eliberată) sau corporația va uimit-ne neașteptat la sfârșitul lunii iulie. În acest moment, merită să reamintim ceea ce ne putem aștepta de la Windows 10. Trebuie să fie admis că aduce o mulțime de schimbări și arată perfect că strategia întregii companii se schimbă:

  • ** Returnând meniul Start - după ce nu este un experiment de succes cu un ecran de pornire în Windows 8, compania a decis să restabilească meniul cu lista de aplicații. Cu toate acestea, a fost extins, vă permite să plasați plăci interactive cu aplicații.  
  • Browserul Microsoft Edge - Internet Explorer a fost înlocuit până în prezent de browserul de margine. A fost simplificată, semnificativ subțire și mai bine cu tehnologiile Web moderne. Deocamdată, este un lider în ceea ce privește rata JavaScript, permite, de asemenea, suportul Dolby Digital plus, navigarea de pagini sub forma unui cititor și a notelor de performanță.

Asistentul lui Cortana - Un nou sistem integrează asistentul Cortana, datorită căruia putem căuta mai repede informații (folosind BINA), dar verifică și evenimentele viitoare și susțin unele aplicații.  Programe noi - Microsoft a decis să reconstruiască multe dintre aplicațiile integrate în sistem. În Windows 10 vom găsi versiuni noi ale filmului video, muzică, hărți, programul de administrare a contactelor, calendar, precum și clientul poștal. Posibilitățile lor au fost mărite și interfața adaptată unui serviciu mai convenabil, astfel încât să atingeți și cu mouse-ul și tastatura.  Aplicații universale - Datorită programatorilor Windows 10 pot crea așa-numitul. aplicații universale, care va funcționa nu numai pe versiunea desktop a sistemului, dar, de asemenea, pe versiunea pregătite pentru smartphone-uri și tablete. Interfața programului se adaptează la dispozitivul curent, care oferă acces convenabil la funcțiile lor, vom putea să le instalați din noul magazin Windows, Universal pentru toate dispozitivele.  Modul continuum - Abilitatea de a comuta între modul Desktop și pregătit pentru tablete în care meniul Start este convertit în ecranul de pornire, la fel ca și interfața pentru o atingere mai bine adaptată la atingere. Acesta va funcționa automat și detectat ceea ce folosim, dacă este necesar, putem comuta între modurile disponibile.

Pentru Windows 10 va fi disponibil într-un total de șase versiuni: pentru utilizatorii de acasă, profesioniști, corporative și școli, atât pentru desktop și soiuri mobile. Până în prezent, nu se cunoaște dacă anunțul se aplică, de asemenea, la versiunea pentru smartphone-uri și consola Xbox. Până în prezent, Microsoft a raportat că edițiile destinate acestor dispozitive vor fi prezentate un pic mai tarziu, pentru prima oară noul sistem va merge la calculatoare desktop, laptop-uri, hibrizi și tablete. Îl veți reinstala după premiera dacă veți aștepta primele impresii de la alți utilizatori?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu