Principal » Internet » Windows 10. De la cea mai recentă versiune utilizează numai fiecare al treilea utilizator

Windows 10. De la cea mai recentă versiune utilizează numai fiecare al treilea utilizator

Internet : Windows 10. De la cea mai recentă versiune utilizează numai fiecare al treilea utilizator

Mai actualizarea Windows 10, cu alte cuvinte, versiunea 1903, este disponibilă de la aproximativ 3 luni. Potrivit celor mai recente statistici, de atunci a venit doar la fiecare a treia oară.

Statisticile nu provin de la Microsoft, ci de la o altă sursă de încredere, care este ADULEX. Informațiile sunt colectate datorită anunțurilor. În acest caz, au fost examinate peste 100.000 de computere din Windows 10. Conform calculelor, se poate actualiza, adică cea mai recentă versiune a sistemului, funcționează în 33%. aceste dispozitive.

Cele mai recente Windows 10 funcționează numai la fiecare al treilea utilizator, sursa: Addulex.

O versiune anterioară a sistemului (actualizarea octombrielor) din 2018 funcționează în 28%. Echipamente dovedite. Interesant, de la o actualizare mai devreme din aprilie din 2018, cu 33,1% încă folosesc. Utilizatori de computere din Windows 10.

Instalarea celor mai recente actualizări Windows 10 depinde în primul rând de utilizatorii înșiși. În ultimele luni, Microsoft sa axat pe modificări semnificative în acest domeniu, ca urmare a căreia actualizările mari nu sunt instalate fără consimțământul clar.

În plus, există încă situații și erori aleatorii, în cazul în care Microsoft blochează posibilitatea actualizării pe computere specifice, de exemplu cu componente jenante. Ca urmare, ritmul de desfășurare a celor mai recente versiuni ale sistemului a scăzut dacă a fost comparat cu situația, de exemplu, acum doi ani.

Puteți instala Windows 10 să vă actualizați în mai multe moduri. Puteți citi despre detaliile din ghidul nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu