Principal » Internet » Windows 10 cu meme și modificări multiple în bara de joc

Windows 10 cu meme și modificări multiple în bara de joc

Internet : Windows 10 cu meme și modificări multiple în bara de joc

Microsoft a anunțat o listă largă de schimbări care vor lovi în curând sau au lovit deja centura de joc. Suprapuneri pe ecran pentru utilizare în timpul jocului.

O bandă de joc care poate fi numită folosind o combinație de "Win + G ", este acum echipată cu o integrare cu Spotify. Datorită acestui lucru, puteți controla jocul muzical fără a părăsi jocul. Este important faptul că funcția este compatibilă cu ambele versiuni client, Win32 și UWP.

Tot ceea ce ar trebui să faceți este să apelați cureaua de joc menționată cu o combinație de taste, selectați Spotify în meniul Widgets și conectați-vă la contul dvs. Funcția vă permite să modificați melodia și să reglați volumul și este, de asemenea, integrat cu un panou global de control audio. Ca rezultat, inutile devine minimizarea ferestrei de joc pentru a schimba volumul altor aplicații care operează în fundal.

Creați meme cu Microsoft

Noua actualizare adaugă, de asemenea, opțiuni pentru acești utilizatori Windows 10 care sunt plăcuți în crearea de meme. Faceți doar o captură de ecran a jocului, iar bara de joc vă va permite să adăugați o semnătură și să vă publicați lucrul direct pe Twitter, într-un cont de pre-asociat.

Fot. Materiale de presare Fotouri. Materiale de presare

În cele din urmă, în barul de joc apare un widget social dedicat. Jucătorii vor învăța ceea ce joacă în prezent prietenii lor și vor putea să le trimită instantaneu un mesaj vocal sau text sau o viziune. În care întregul a fost implementat într-un concept modular (fiecare funcție este un widget de facto), elementele nedorite ușor dezactivate.

Versiunea beta este disponibilă prin Xbox Insider Hub pentru Windows 10 acum. O ediție complet stabilă trebuie să lovească jucătorii înainte de sfârșitul anului 2019.

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> Gamingofograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu