Principal » Software » Windows 10 cu Prag 2 Actualizare - Ce este nou?

Windows 10 cu Prag 2 Actualizare - Ce este nou?

Software  : Windows 10 cu Prag 2 Actualizare - Ce este nou?

Windows 10 a stabilit deja pe piață pentru totdeauna și câștigă mai multe popularități în rândul utilizatorilor. Mai mult, feedback pozitiv al multor grupuri, m.în. Jucătorii încurajează, de asemenea, actualizările. Un alt stimulent poate fi prezent o actualizare mare, care, pe lângă patch-urile de protecție tradiționale, va aduce noi funcții și instrumente.

Nou, un pachet mare de remedii și noi caracteristici se numește prag 2 și în curând, probabil că 10 noiembrie va apărea pe computerele tuturor utilizatorilor noului "zeci ". Se știe deja că producătorul a încheiat toate lucrările la actualizare și nu ar trebui să existe întârzieri. Noua construire a fost marcată cu numerotarea 1511. Totul indică faptul că actualizarea este pregătită pentru introducerea oficială pe piață. Și ce se va schimba?

Se știe că pragul 2 va introduce noi caracteristici ale browserului de margine. După cum se dovedește, vom putea trimite un mesaj SMS de la un computer, care a fost foarte la modă acum câțiva ani. Vii acum? În epoca pachetelor gratuite pot fi cu această problemă, dar poate că oamenii care preferă să scrie pe computer vor aprecia acest nou. În plus, va fi posibilă instalarea de aplicații pentru transportatorii de date externe, astfel încât vom putea purta programe între diferite computere.

Meniul Start va fi, de asemenea, patch-uri, care este deja mult mai convenabil decât plăcile tradiționale cunoscute din "Opts ". Modul Tablet va fi, de asemenea, îmbunătățit în software și, împreună cu actualizarea, va debuta instrumentul de creare a mediului modificat. Este toate știrile? Desigur, nu, deși specificația completă și o listă de schimbări vor ști probabil în ziua de lansare. În valoare de așteptare!

Recomandat
Lasă Un Comentariu