Principal » Internet » Windows 10 Versiunea 14328: Bine ați venit cerneala Windows și modificările din meniul Start

Windows 10 Versiunea 14328: Bine ați venit cerneala Windows și modificările din meniul Start

Internet : Windows 10 Versiunea 14328: Bine ați venit cerneala Windows și modificările din meniul Start

Participanții Windows Insideri au fost deja puse la dispoziție cea mai recentă construcție de testare a Windows 10, numerotate 14328. Acesta aduce o nouă știre la o versiune mobilă - deoarece sa referit în mod semnificativ la conferința de construcție.

Vorbesc în primul rând despre unul dintre cele mai interesante elemente ale prezentării aniversării contemporane a Windows 10 sau a cernelei Windows. Datorită acestuia și, mai precis datorită celor două linii din codul adăugat la aplicație, un strat suplimentar pe care veți fi scris pe dispozitive care acceptă astfel de posibilități. Ceea ce a fost distins de Windows de cerneală pe fundalul altor știri prezentate pe clădire este faptul că funcția sa uitat rafinat și gata pentru utilizare de zi cu zi. Nu e de mirare, prin urmare, că tocmai a intrat în mâinile Inisiderów.

Windows Workspace Demo

De acum, ei pot, prin urmare, face acest lucru pe ecranele tactile servesc stylus, note scrise de mână, utilizați o linie virtuală susținută cu gesturi naturale, modificați documente în Cuvântul prin ștergerea sau tipete. Pentru a rula modul de cerneală Windows, tot ce trebuie să faceți este să împerecheați stiloul de la dispozitiv Apăsați noua pictogramă din tava de sistem.

Potrivit informațiilor anterioare publicate pe Twitter de către angajații Microsoft, probabil ca parte a unei scurgeri controlate, au apărut și modificările din meniul Start.

Ei privesc, practic, precum și pe screenshoturile publicate anterior. O listă cu cele mai utilizate aplicații cu fereastra rămasă și fereastra de setări, opțiunile de alimentare, indiferent dacă managerul de fișiere pot fi numite folosind pictograme care sunt incluse într-o coloană separată situată extrem de în partea dreaptă. Acest tratament nu a afectat în mod negativ lizibilitatea și Microsoft susține că un astfel de aspect o va accelera în mod semnificativ în meniu.

Meniul Start se va schimba, de asemenea, în mod semnificativ pe tablete. Lista tuturor aplicațiilor este acolo în această compilație afișată în modul ecran complet. Cu toate acestea, nu a fost decisă repetarea ideilor de la METRO UI și a fost utilizată o listă simplă cu trei coloane de programe ordonate în ordine alfabetică. Spațiul neutilizat a fost foarte mult într-un astfel de aspect, dar este greu de spus să deranjeze utilizatorii tabletelor.

Așa-numita cureaua de sarcini. insigna. Deci, Microsoft a numit informații suplimentare afișate la pictogramelor situate pe centura. În practică, un cerc mic va fi afișat în colțul din dreapta jos, unde utilizatorul va vedea numărul sau pictograma caracteristică unui anumit eveniment. În plus, în indicatorul de sunet, putem schimba cu ușurință ieșirea audio. Știri mai puțin importante, de exemplu, asociate cu CORT, există mai multe și cu lista completă, consultați Comunicarea Microsoft.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu