Principal » Internet » Windows 10 În cele din urmă, începe aplicațiile din magazinul de joacă. De parca

Windows 10 În cele din urmă, începe aplicațiile din magazinul de joacă. De parca

Internet : Windows 10 În cele din urmă, începe aplicațiile din magazinul de joacă. De parca

Așa cum a fost anunțat, așa a fost făcut. Windows 10 În cele din urmă, vă permite să lansați aplicații din Android și Magazin de joc, deși, din păcate, nu este la fel de evident așa cum sună.

Compatibilitatea cuvântului ar putea fi inclusă în citate în acest caz și ar fi foarte esențială. Windows 10 nu emară Android Apek în sine, dar le transmite de pe telefonul smartphone folosind instrumentul binecunoscut pentru telefonul dvs.

Potrivit cuvintelor Analy Otero Diaz, managerul Microsoft, o actualizare adecvată tocmai a început să meargă la primele norocoase.

Din păcate, nu este, de asemenea, niciun telefon cu sistemul Google 'o ofertă cu cazul. Potrivit Microsoft, compatibilitatea se aplică numai la "dispozitive selectate", iar primele rapoarte indică faptul că numai echipamentul Samsung într-adevăr.

Unele părți din magazinul de joc pur și simplu cu funcția nu funcționează. Afișează o imagine neagră sau o varietate de erori - citim în comentarii.

Aparent, totuși, când puteți face față problemelor tehnice, este destul de bun. Spre deosebire de un ecran tipic de la distanță, o nouă soluție Microsoft vă permite să lansați mai multe mesaje mobile dintr-o dată în ferestre separate. Comenzile rapide ale acestora pot fi atașate la bara de activități, iar glazura de pe tort este suport pentru comenzile rapide de tastatură cunoscute, cum ar fi ALT + Tab.

Programe

Actualizări actualizează lucrurile noi. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu