Principal » Internet » Windows 10 care rulează pe comutatorul Nintendo. Cool, doar pentru ce?

Windows 10 care rulează pe comutatorul Nintendo. Cool, doar pentru ce?

Internet : Windows 10 care rulează pe comutatorul Nintendo. Cool, doar pentru ce?

A fost Windows 10 pe Lumia 950 XL, era pe Raspberry Pi 3, iar acum el se află pe comutatorul Nintendo. Un programator care semnalizează pe Internet ca Ben, de asemenea implicat în două de mai sus. Proiecte, de data aceasta a decis să transfere cel mai recent sistem de operare Microsoft pe hibridul japonez.

Deoarece nu este greu de ghicit, datorită utilizării armatei lui Tegra în comutator, Windows 10 trebuie să fie în versiunea ARM. În plus, știm că implementarea este încă într-o etapă foarte timpurie. Ben indică instabilitatea sistemului și menționează necesitatea de a face față erorilor atunci când gestionează memoria. Deși consideră totul pentru "un pic de lucru".

Comentariile de pe Twitter arată că, în cele din urmă, modificarea trebuie făcută publică.

Cool, doar pentru ce?

Ano nu mai explică. Deși brațul Windows 10 a fost cunoscut ca un sistem flexibil și un relativ ușor de făcut pe multe platforme, dar nu schimbă faptul că performanța în cazul comutatorului nu poate fi cea mai mare. Acesta este titlul unui procesor destul de slab.

Consola are patru nuclee arhaice Cortex-A57, cu un moment de 1.02 GHz, care chiar și pentru standardele mobile este - Vorbind ușor - puțin impresionant. Windows 10 ARM a fost creat pentru un Microarchitecture mult mai avansat Cortex-A75 și Chip Snapdragon 850, care poate fi chiar de două ori mai rapid decât TEGRY. Și în momentul în care cealaltă lucrează cu un timp complet de 2,01 GHz, nu într-o specificație de economisire a energiei, impusă de inginerii nintendo.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> Headgamingtrograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu