Principal » Internet » Windows 10 va merge la toate dispozitivele Windows Phone

Windows 10 va merge la toate dispozitivele Windows Phone

Internet : Windows 10 va merge la toate dispozitivele Windows Phone

Deși premiera versiunii finale a Windows 10 a fost încă o mulțime de timp, acum puteți seta ca procesul de actualizare va arăta. Să vă reamintim că acest sistem trebuie să fie de până la multe dispozitive diferite: nu numai computerele, ci și tablete și smartphone-uri. Se pare că este natural că va înlocui platforma Windows Phone dezvoltată de Microsoft până acum. Gosful care apare pe Internet sunt pentru utilizatori Gratuit, deoarece acestea sunt disponibile în prezent pentru dispozitivele disponibile vor primi o actualizare a noului sistem.

Pentru acest tip de scurgeri, o persoană care vorbește Nawzil Pseudonim. Informațiile ar lăsa persoanele implicate în lucrarea de pe sistem. Deși acestea sunt, desigur, doar zvonuri, merită să știți că în trecut, în trecut, el a fost adesea o sursă de scurgeri care au arătat adevărat. În conformitate cu cele mai recente, toate dispozitivele care funcționează sub Windows Phone 8 vor fi actualizate în Windows 10. Acesta este un lucru foarte important, deoarece noul sistem va putea, de asemenea, să acționeze pe dispozitivele mai puțin de Gigabyte RAM - Foarte popular Lumia 520 are doar 512 MB de acest tip de memorie, iar dispozitive similare sunt pe piață mai mult. Zvonurile vorbește, de asemenea, despre posibilitatea de a seta tapetul pe ecran cu plăci, dar în contextul informațiilor principale, acesta pare un detaliu irelevant.

Smartphone Testul beta este peste | Nokia Lumia 900

Merită să luăm în considerare dacă Microsoft ar trebui să investească efectiv în dezvoltarea sistemului, astfel încât să poată fi actualizată pe dispozitivele mai vechi. Deja introducerea de Windows Phone 8.1 cauzat unii utilizatori ai modelelor hardware mai slabe pentru a se plâng de viteza sistemului și de încetinire gravă. Noua, mai extinsă și cea mai importantă potrivită pentru multe platforme Windows 10 se pot dovedi a fi o soluție și mai dificilă, ceea ce utilizatorii nu-i plac. Acesta nu este un fapt clar, ci doar ghicitul rezultat din ceea ce se întâmplă pe piață: lumea merge mai departe, iar chiar și modelele Android ieftine arată că în prezent nu există nici o problemă cu smartphone-ul sau echipamentul de tablete și 1 GB de cadru de memorie.

Pe de altă parte, abandonarea platformei dezvoltate până acum ar fi un fel de repetare situația cunoscută din Windows Phone 7. Această platformă a fost un mare experiment, iar cei care au decis să cumpere echipamente ale acestui sistem au fost constienti de testeri nimic. Ei nu au primit actualizări la WP8, sistemul sa dovedit a fi prea exigent, și compania Microsoft prea leneș pentru a-l actualiza. Suportul tehnic promis este dificil de a numi ceva care tradus în acțiuni reale. Desigur, utilizatorii au primit mai multe actualizări din aplicația disponibilă în acest sistem, dar unii, chiar și cei de la creatorii săi au rămas în principiu intact (de ex. Skydrive). Dacă o astfel de situație se repetă, puteți conta pe faptul că Microsoft va pierde credibilitatea în ochii multor clienți existenți și potențiali.

Este adevărat că mulți obișnuiți Kowalski sau Nowak nu au avut grijă de versiunea sistemului pe un smartphone, dar în acest caz poate fi dificil să vă îndepărtați de faptul că ne bombardați informațiile de fapt. costuri de actualizare la Windows 10 poate fi foarte mare pentru Microsoft, dar în situația actuală societatea nu are o cale de ieșire diferit. Sistemul trebuie să fie rafinat, suficient de ușor pentru a funcționa corect și pe dispozitivele mai slabe și, de asemenea, disponibile pentru utilizatorii Windows Phone 8 complet gratuit. Reușește? Nu este cunoscut, dar viziunea unei dominări complete a înfricoșătorului Android. La fel ca Windows 7 sub forma unei noi sfere în piciorul de Corporate din Redmond.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu