Principal » Internet » Utilizatorii Windows 10 spionaj, acționând ca un keylogger

Utilizatorii Windows 10 spionaj, acționând ca un keylogger

Internet : Utilizatorii Windows 10 spionaj, acționând ca un keylogger

Eliberarea versiunii de testare a noului sistem Microsoft a provocat un mare interes. Deși sistemul nu este introdus ca schimbări revoluționare, foarte mult va vedea în următoarele luni. Din câte putem accepta "Spioning "

..

După cum se dovedește, Windows 10 Examinare tehnică înregistrări de licență Microsoft da permisiuni foarte mari la datele de utilizator. De ce toate astea? Desigur, ca parte a testelor de sistem, dar aici este foarte greu să găsești alte motive, cu atât mai mult că totul este dat pe tavă.

Problema și Ruckus care au izbucnit pe web au cauzat că citiți politica și termenii și condițiile de confidențialitate ale versiunii de testare. Primul "pericol " putem vedea deja în stadiul de instalare, unde selecția configurației exacte, întâlnim o opțiune pre-selectată pentru trimiterea de date statistice. Potrivit înregistrărilor de licențe Microsoft, acesta poate colecta informații despre ceea ce suntem interesați și ce adresa de e-mail utilizăm. Cu toate acestea, este un picnic, deoarece compania poate ajunge să cunoască povestea site-urilor pe care le examinează site-urile conectate la dispozitive, fraze introduse în motorul de căutare sau chiar convorbiri telefonice și mesaje text, dacă folosim computerul.

Compania este identificată cu răul în forma cea mai pură datorită înregistrărilor de înregistrare. Potrivit acestora, Microsoft poate colecta informații despre fiecare fișier deschis de noi, aflați ce program am deschis-o și la ce oră a fost această operație. La fel de rău este să fiți înregistrarea intrărilor de către utilizatori, implementate pentru a îmbunătăți conținutul funcției auto-complete (cel mai probabil în construcția dicționarelor relevante). Această acțiune este egală cu keyloggerii și, în principiu, acest lucru este. De asemenea, amintiți-vă că fiecare sistem în mod implicit participă la îmbunătățirea calității, chiar și la versiuni stabile. Această opțiune poate fi găsită NP. În centrul de acțiune al sistemului Windows. Prin premiul ei, vom exclude datele despre hardware-ul și software-ul nostru.

Înainte de a arunca în compania ambelor legume și tot felul de insulte, ar trebui să luăm în considerare, ceea ce implică o astfel de acțiune și dacă se face fără cunoștințele utilizatorului. În cea de-a doua dintre aceste întrebări, deja știm răspunsul: opțiunea de a utiliza previzualizarea tehnică ar trebui să accepte licența și să o accepți. Dacă aceste principii nu ne răspund, nu ar trebui să folosim acest sistem deloc. Bineînțeles, problema faptului că aproape cineva citește licențele și după cum puteți vedea, aceste înregistrări vin după un timp prin întrebare, este o altă problemă. Ignoranța nu este o explicație aici, la fel ca în situațiile în care admirăm pauza potrivită. Corporația ne-a avertizat în mod clar ceea ce vrea să facă și, prin urmare, nu putem avea o pradă pentru că am fost de acord cu aceste condiții.

În ceea ce privește motivul colectării datelor, este o prozaică. Aceasta este o versiune de test, deci este ciudat că Microsoft colectează cantități uriașe de informații despre ce și cum funcționează în acest sistem. Persoanele care au decis să folosească previzualizarea tehnică nu sunt numai utilizatorii care doresc să verifice un nou sistem, dar în același timp testere, chiar și fără cunoștințe despre aceasta (dar așa menționă, urmează propria lor lenea). Se știe că, după încheierea perioadei de testare, toate datele colectate ca parte a serviciului Insider vor fi șterse. Până atunci, ele pot fi colectate și utilizate pentru a îmbunătăți sistemul și introducerea patch-urilor pentru a îmbunătăți problemele. Să vă reamintim că multe date sunt colectate de diverse aplicații, nu numai de la Microsoft. Dacă cineva după toate acestea nu este acceptat, nu trebuie să utilizați aceste soluții.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu