Principal » Software » Windows 10 - Shot în ... îndoit?

Windows 10 - Shot în ... îndoit?

Software  : Windows 10 - Shot în ... îndoit?

Mâine va avea loc o premiera mult-așteptată a sistemului de operare Windows 10, care nu este atât de mult evoluția ca o revoluție care constă în

..

Reveniți la soluții dovedite într-un pachet modern. Cu toate acestea, înainte de a reinstala un nou "zecea" pe computerele dvs., să verificăm ceea ce ne putem aștepta.

Chiar și un expert Laik?

Merită să începem cu asigurările Microsoft privind simplitatea serviciului. Ei bine, potrivit gigantului de la Redmond, dacă cineva a avut odată contactul cu sistemele mai vechi, cum ar fi celebrul XP sau Infamous Vista, manipularea unui nou sistem Windows 10 nu ar trebui să provoace probleme. Dimpotrivă - ar trebui să fie ușor și intuitiv, în timp ce găsirea unor opțiuni avansate ar trebui să fie ușor, simple și plăcute. Cele mai importante schimbări? Probabil cel mai puternic comentat și într-o schimbare de sens pozitiv, este de a returna meniul Start! Desigur, aspectul și funcționalitatea sunt, respectiv, "Overclocked ", dar entuziaștii de soluții mai vechi ar trebui să fie încântați de acest pas. 

Începutul unei noi ere de Internet?

Poate că sună un pic de extorcare, dar oricine a avut contact cu sistemele Windows știe că aproape de la început unul dintre principalele ingrediente a fost browserul de Internet Explorer. Windows 10 este începutul sfârșitului acestei soluții, care în cele din urmă merge la odihnă. Probabil că pentru unii este sfârșitul unei anumite ere și începutul unui nou, poate fi în cele din urmă sigură și rapidă pe Internet. Acest lucru va ajuta în această nouă browser Microsoft Edge pentru a fi mai stabilă, mai rapidă și mai funcțională. Una dintre noile opțiuni ar trebui să poată crea note direct pe paginile NP. Înregistrarea prețurilor bunurilor lansate sau comentând activitatea programatorilor. Desigur, notele vor putea să împărtășească. Așteptăm cu nerăbdare posibilitatea de a testa noi funcții.

Unul pentru toată lumea

..

O altă curiozitate este unificarea sistemului. Ce se întâmplă? Ei bine, Windows 10 va fi disponibilă nu numai pentru desktop-uri și notebook-uri, ci și smartphone-uri, tablete etc. Datorită acestui fapt, pe fiecare dispozitiv la domiciliu va fi aceleași opțiuni, setări, date private etc. și comunicarea dintre ele va fi intuitivă și simplă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu