Principal » Internet » Windows 10: Mai mult de jumătate dintre utilizatori utilizează cea mai recentă versiune

Windows 10: Mai mult de jumătate dintre utilizatori utilizează cea mai recentă versiune

Internet : Windows 10: Mai mult de jumătate dintre utilizatori utilizează cea mai recentă versiune

Windows 10 1903 a operat deja pe mai mult de jumătate din computerele cu o "zece". Acesta este modul în care cele mai recente statistici puse la dispoziție de ADDULEX, care se bazează pe analiza publicitară afișată în diferite aplicații din sistem.

Windows 10 1903 este în prezent cea mai recentă sistem de "versiune mare ", care este, de asemenea, cunoscut sub numele de actualizare. La sfârșitul sărbătorilor, numai fiecare al treilea utilizator al Windows 10 a folosit-o și acesta a fost rezultat similar cu cota procentuală a Windows 10 1809 și 1803.

Statistici de popularitate pentru diferite versiuni ale Windows 10, Sursa ADULUX.

Potrivit statisticilor addplex, acum actualizarea majoră a Windows 10 este mult mai clară, deoarece utilizează aproape 57% dintre utilizatori. În același timp, Windows 10 1809 a scăzut la 25%, iar versiunea 1803 la mai puțin de 14%.

Interesant, statisticile sunt încă vizibile pentru computerele din Windows 10 1709 și chiar soiuri mai vechi care au un total de câteva procente din participare. Utilizatorii lor ar trebui să se gândească la actualizarea.

Windows 10 19h2 în spatele centurii

Este de remarcat faptul că primii utilizatori vor primi în curând o altă actualizare ridicată a Windows 10. Versiunea 19H2 (cunoscută și ca actualizare din noiembrie 2019) va fi doar o actualizare sumară. Premiera ei este așteptată în prima jumătate a lunii noiembrie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu