Principal » Internet » Windows 10 după actualizarea: "NONE " Placă grafică și probleme cu rularea sistemului

Windows 10 după actualizarea: "NONE " Placă grafică și probleme cu rularea sistemului

Internet : Windows 10 după actualizarea:

Actualizarea Windows 10 implică adesea riscul asociat stabilității operațiunii sistemului. Din păcate, patch-ul KB4535996 lansat la sfârșitul lunii februarie nu este o excepție. Unii se plâng că nu o pot instala și când nu apar defecțiuni în sistem. Unul dintre utilizatorii raportează că după instalarea de pe calculatorul său "a dispărut " grafică, deoarece Windows 10 a încetat să o recunoască.

KIT opțional pentru KB4535996 a fost lansată în ultima săptămână a lunii februarie pentru a elimina o serie de erori din sistem. Actualizarea este de a rezolva, printre altele, problema de afișare necorespunzătoare a motorului de căutare al sistemului de imprimare și preferințele, și, de asemenea, eliminarea erorilor legate de posibilitatea de a imprima de la unele aplicații. În plus, a fost luată pentru a îmbunătăți calitatea imaginilor afișate în mediul WMR și eroarea a fost îndepărtat, ca rezultat al cărui conținut ActiveX ar putea avea probleme de încărcare.

Cu toate acestea, după cum vă puteți aștepta, cu ocazia au existat alte probleme menționate de utilizatorii Windows 10 pe Forumul Oficial Microsoft. Printre acestea, problemele care rulează un computer, agățat un sistem, o tastatură ruptă într-un laptop, o placă grafică nerecunoscută și pe problemele de la început cu instalarea de patch-uri în sine.

La momentul scrierii acestui text, Microsoft crede că plasturele nu provoacă erori, Sursa: Microsoft.

Interesant, în momentul scrierii acestui text, Microsoft pare să fie descris defectele de a nu observa. Nu există nici un răspuns oficial sau o propunere de soluții de eroare de până acum, cât și informațiile despre KB4535996 pe site-ul de suport tehnic, am citit că „Microsoft nu este în prezent conștient de orice probleme cu această actualizare “.

În acest moment, este dificil să se estimeze când Microsoft îmbunătățește pachetul descris de patch-uri și va răspunde mai multe actualizări care vor rezolva problemele. Cel mai apropiat de patch-uri de marți, dar în cadrul său, în primul rând legat de actualizările de securitate sunt puse la dispoziție. Este posibil ca, în cazul în care Microsoft nu decide să-și petreacă o actualizare suplimentară în afara programului de tipic, probleme tehnice asociate cu KB4535996 vor fi rezolvate după sfârșitul lunii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu