Principal » Software » Windows 10 - Ultimul moment în actualizarea gratuită

Windows 10 - Ultimul moment în actualizarea gratuită

Software  : Windows 10 - Ultimul moment în actualizarea gratuită

Doar câteva duzini de ore - de multe ori au fost utilizatorii sistemelor de operare Windows mai vechi (de la 7 inclusiv) pentru a actualiza sistemul la cele mai recente "TENS ". Se merită? Ce se va întâmpla după 30 iulie? Vom încerca să răspundem la aceste întrebări.

Mulți oameni au presupus că au anunțat un termen limită pentru o actualizare gratuită doar pentru a exercita presiuni asupra utilizatorilor nedecis. De asemenea, a fost susținut că Microsoft ar fi frământat și prelungește această perioadă pentru a prinde mai mulți oameni. Ei bine, nu sa întâmplat și gigantul de la redmond stă în mod constant cu propria lui. Dacă cineva nu a decis încă, permiteți-i să reacționeze mai repede. În caz contrar, pe 30 iulie, va trebui să plătească câteva sute de zloți pentru un nou sistem, în funcție de soi. 

Bineînțeles, singura veste bună este faptul că, după această dată, Microsoft va înceta în cele din urmă atacarea adnotărilor americane despre actualizarea, stimulentele și anunțurile intravenoase ale noului sistem. Dacă cineva îi place să rămână la sistemul mai vechi - vă rog. El va avea pace și probabil pentru o lungă perioadă de timp va uita de "zeci ", atâta timp cât unul dintre programe nu va refuza respectarea datorită lipsei de compatibilitate cu o versiune mai veche a sistemului. Deci, de ce nu încercați?

Probabil că majoritatea sunt indignate că instalarea unui nou sistem este o schimbare a obiceiurilor etc. Și dacă nu vă place? Ei bine, Microsoft oferă utilizatorului posibilitatea de a reveni la vechiul sistem în termen de 30 de zile. Deci nu există nici un risc, așa că încercați să merite. În plus, în multe teste, precum și în funcție de opiniile utilizatorului, acesta este unul dintre cele mai bune sisteme (atâta timp cât nu cel mai bun). În concluzie - încercați. Aveți puțin timp pentru el și dacă nu vă place, puteți întoarce întotdeauna la sistemul anterior. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu