Principal » Internet » Windows 10: o mică modificare a meniului Start Următorul pas pentru o interfață reîmprospătată

Windows 10: o mică modificare a meniului Start Următorul pas pentru o interfață reîmprospătată

Internet : Windows 10: o mică modificare a meniului Start Următorul pas pentru o interfață reîmprospătată

Windows 10 este de a obține o actualizare validă anul viitor, după care interfața sa va fi actualizată. Proiectul se numește Sun Valley și este dezvoltat sub ochiul lui Pano Panaya, astfel încât să puteți presupune că modificările vor fi corecte. În anticiparea actualizării, funcțiile din cadrul programului Insider pot observa, de asemenea, alte modificări.

Cum să plătiți atenția Windows Ultimele, unul dintre trinket-urile, care sa schimbat recent în sistem, este meniul Start. Este vorba despre afișarea unei liste de programe după instalarea unui nou software. În prezent, Windows 10 creează un nou catalog pe listă în fiecare caz - și atunci când există o singură comandă rapidă la aplicația din acesta.

În prezent, Windows 10 nu acordă atenție numărului de abrevieri ale unei aplicații date și chiar a locurilor unice în foldere, Foto. Oskar Ziomek.

Acesta va fi schimbat în curând și în astfel de cazuri, numai comanda rapidă va fi vizibilă în meniul Start, care salvează utilizatorul cu clicuri suplimentare. Este important faptul că, la o versiune stabilă a Windows 10, această schimbare poate fi atinsă în curând - acum este acum disponibilă și testată de către insideri folosind canalul DEV.

Deși Microsoft nu a informat direct ce schimbări vor fi implementate în interfața Windows 10 din 2021, ne așteptăm ca acestea să fie o modificare cosmetică, cum ar fi colțurile rotunjite anunțate. În cerere, acestea sunt disponibile și pentru testere. Conform ipotezelor, interfața Windows 10 actualizată ar trebui să lovească utilizatorii mai mult sau mai puțin la mijlocul anului viitor.

Alegeți cel mai bun echipament tehnologic în acest an și câștigați 5.000. Zlotries! Introduceți împărații.WP.Pl și vot.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu