Principal » Internet » Windows 10 Mobile tocmai a murit? Minecraft dispare din mobile "Windows

Windows 10 Mobile tocmai a murit? Minecraft dispare din mobile "Windows

Internet : Windows 10 Mobile tocmai a murit? Minecraft dispare din mobile

MOJANG STUDIO COST MICROSOFT 2,5 miliarde de dolari. A fost o astfel de sumă mare pentru a cheltui pentru a deveni proprietarul unui joc foarte popular Minecraft. Redmond repede a început să folosească noua pradă - folosind jocul sunt promovate chiar și ochelari de protecție a lui Hololens și realitatea augmentată. Se pare că dezvoltarea Minecraft pe platformele Microsoft va fi o prioritate, se pare că Android și iOS sunt mai importante, nu mai importante, este mai important sistemul de incendiu de la Amazon.

Are cineva care are grijă să dezvolte ferestrele mobile? Desigur, iar în Polonia vor fi câțiva oameni care încă mai cred în Windows 10 Mobile și urmează dezvoltarea acestui lucru uitat de toți monstrul. Nedorite de oricine sistemul de operare mobil cu problemele sale trebuie să se ocupe de el însuși, deoarece Microsoft și-a renunțat deja la copilul său. Desigur, el nu a făcut-o, dar ultimele decizii arată unul - în ferestrele mobile în Redmond, ei nu vor crede că nu mai este.

Interesant, ciocanul probabil păstrează Microsoft. ;)

Confirmarea mai devreme, fără îndoială, o declarație neplăcută este un alt pas luat. Minecraft, deci un joc cunoscut pentru PC, consola, precum și smartphone-uri, va dispărea în curând de la una din platformele. Aparținând Microsoft Studio Mojang a declarat că emiterea edițiilor pe o fereastră mobilă nu are sens, deoarece acest sistem este aproape că nimeni nu este interesat de. Este demn de remarcat faptul că Minecraft Mobile este disponibil chiar și pe Amazon Fire Fire și TV de incendiu, ochelarii Samsung Gear VR și, de asemenea, Apple TV și pe aceste platforme vor fi în continuare dezvoltate.

Dacă acuzatul ar înțelege dezvoltarea jocului pentru Windows Phone 8.1, în spatele acestui sistem învechit nu mai are nici măcar entuziaștii Microsoft. Cu toate acestea, decizia se aplică și Windows 10 Mobile. Interesant, Minecraft este creat pe Windows completă 10 ca o aplicație universală. Se pare că universalitatea se termină numai pe desktop-uri și tablete, dar nu include Windows Mobile 10. Dacă versiunea finală a unui sistem pe toate dispozitivele este să arate sau mai degrabă un sistem pe dispozitive populare?

Aplicații universale? Da, dar numai pentru dispozitive populare, adică. PC și Xbox

Microsoft a arătat că nu numai că nu-i pasă de Windows Mobile, dar, de asemenea, aplicații universale. Deoarece chiar și studioul aparținând Microsoft vede nici un punct în crearea unei astfel de cereri, de ce ar face alți dezvoltatori? În total, vor mai avea clase mai interesante. Chrome OS cu funcția de a începe aplicația Android a devenit o platformă foarte atractivă - pe Chromebooks Minecraft lucrează fără o problemă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu