Principal » Internet » Windows 10 Mobile: Actualizarea a rupt aplicațiile utilizând GPS

Windows 10 Mobile: Actualizarea a rupt aplicațiile utilizând GPS

Internet : Windows 10 Mobile: Actualizarea a rupt aplicațiile utilizând GPS

Săptămâna trecută Microsoft a împărtășit o altă actualizare colectivă a Windows 10 Mobile, o compilație marcată cu un număr 15063.540 proiectat pentru dispozitive care funcționează sub controlul actualizării creatorilor. Deși a apărut mulțumită să-l. Notificările cu Fitbit, restul „produse noi “ sunt de eroare de securitate și stabilește doar standard de. Se dovedește, totuși, că, în practică, actualizarea poate saluta utilizatorii mai multe probleme decât beneficiile - există probleme cu funcționarea aplicațiilor utilizând locația.

Defecțiunea constă în problemele cu începutul și, prin urmare, închiderea completă a aplicației ca urmare a erorii atunci când încercați să le începeți. Vorbesc doar despre programe care utilizează GPS și situații în care receptorul este pornit atunci când sunt pornite. Ca raport media, problema se referă, printre altele, rulant, rulează harta, calculatorul GPS Pro și în unele cazuri navigarea.

Până în prezent, Microsoft nu sa referit la voturile care au crescut în această privință. Cu toate acestea, se anticipează că o altă actualizare colectivă poate rezolva problema. O altă teorie presupune totuși că vinul nu poate să se afle pe partea Microsoft, ci și creatorii de aplicații ale căror programe care au probleme GPS sunt încă din Windows Phone 'A 8.1 și nu au fost actualizate din acel moment. Se presupune că acest lucru se poate utiliza soluții care au fost deja abandonate și rezolvate în mod diferit în noul sistem, ceea ce duce la erori.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că, dacă ar fi adevărat, problema soluționării problemei va fi în discuție. Mobile Windows 10 este adesea considerată o platformă în această etapă deja condamnată la înfrângerea: cota de piață este mică, iar producătorii ulteriori sunt retrași din dezvoltarea aplicației destinate acestuia, cel mai adesea datorită rentabilității reduse.

În acest moment, eroarea descrisă trebuie să fie eludată prin oprirea comunicațiilor GPS imediat înainte de a începe funcționarea defectuoasă a aplicației afectate și numai mai târziu pentru ao activa când programul este deja activat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu