Principal » Internet » Windows 10 poate primi un nou meniu de pornire: plăci vii, la revedere

Windows 10 poate primi un nou meniu de pornire: plăci vii, la revedere

Internet : Windows 10 poate primi un nou meniu de pornire: plăci vii, la revedere

Toate semnele de pe cer să accepte că Microsoft se pregătește să introducă un meniu 10 nou început în Windows. Informațiile nu sunt directe, dar rapoartele individuale de la Redmond sunt extrem de bine într-un întreg logic.

Să începem cu faptul că deja știm despre noul meniu Start din cele proiectate pentru dispozitive de ferestre cu două specimene 10x. Și nu este un secret, deoarece Microsoft a împărtășit sistemul într-o testare a mașinilor virtuale. Aici, nu există plăci vii, precum și noi icoane multicolore. În loc de monocrom.

Noi pictograme au lovit o ediție regulată a câștigului 10, iar revoluția stilistică a cronologiei poate fi văzută mai jos pe exemplul unei aplicații poștale:

Evoluția pictogramei poștale la începutul anilor, Fot. Materiale de presare

Acum - informații interesante oferă pe blogul dvs. Christina Koehn, designer de lider într-o ferestre și suprafață. După cum scrie el, scopul unității sale pentru lunile următoare este unificarea soluțiilor stilistice în secțiunea transversală a tuturor sistemelor de familie Windows.

Nu este dificil să se concluzioneze că meniul actual de pornire poate merge în curând la topor. De la versiunea mai mică, aceasta din Windows 10x, este considerată mai elegantă prin designer. Nu numai că va schimba actualizarea 20h1 aka 2004, care nu mai este gata. Ce altceva pentru următoarea coadă de 20 de ore. Se pare că Koehn are o cutie deschisă în fața lui.

Mai ales că conceptul de plăci vii pare să fie uitat. În interfața Windows 8, în cazul în care rolul meniului cu ecran complet are o masă cu ecran complet, plăcile care prezintă notificări și cele mai necesare informații au sens semnificativ. Dar zeci de zeci se strălucesc diferit, după toate rolurile de grad de gresie la agregarea abrevierilor atașate.

Nivelul utilizării lor este marginal, chiar și printre instrumentele create direct de Microsoft. Și să acorde atenție faptului că noi icoane colorate complet cu plăci nu armonizează.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu