Principal » Internet » Windows 10. Microsoft a dezvăluit accidental o nouă apariție a meniului Start

Windows 10. Microsoft a dezvăluit accidental o nouă apariție a meniului Start

Internet : Windows 10. Microsoft a dezvăluit accidental o nouă apariție a meniului Start

Microsoft a dezvăluit o nouă apariție a meniului Windows 10 Start, deși nu intenționa să o facă deloc. În Redmond a existat o greșeală, ca rezultat al compilației interne 18947, destinată dezvoltării platformei Xbox, a fost pusă la dispoziția membrilor Insiderului cu platforme pe 32 de biți. OS le-a primit toate, indiferent de sucursala de testare.

Această construcție accidentală de scurgere conține un nou meniu Start, lipsit de plăci dinamice. În schimb, în ​​zona de pornire există icoane clasice, statice. În care vizualizarea scurtă este doar o opțiune suplimentară. În orice moment, puteți restabili aspectul nominal de "TENS ", care - ca un raport de insideri - în unele cazuri (instalații) a rămas în continuare aspectul implicit.

În trecut, bârfa despre anularea plăcilor au apărut împreună cu informațiile despre așa-numitul. Windows Lite, o versiune subțire a Windows 10 pentru a fi o alternativă la sistemul de operare crom. Cu toate acestea, se pare că această soluție ar trebui să fie, de asemenea, interesată de câștigurile obișnuite 10 deținători.

Aceasta nu este prima dată când Microsoft publică în mod eronat o compilație internă. În 2017, o eroare identică a condus chiar la o scară mică. Unele computere au căzut într-o buclă de repornire, ceea ce determină sistemul să restabilească sistemul prin modul de urgență. Acum, consecințele nu sunt atât de grave, dar aura misterului a fost.

O problemă separată este dacă meniul de pornire simplificat va merge vreodată la producție sau poate că acestea se potrivesc numai în Windows Lite menționate. Sau ce sau, personal produc cu siguranță această versiune. Și care este părerea dvs. pe acest subiect?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu