Principal » Internet » Windows 10 are 5 ani. Astăzi, funcționează în majoritatea computerelor cu "Windows

Windows 10 are 5 ani. Astăzi, funcționează în majoritatea computerelor cu "Windows

Internet : Windows 10 are 5 ani. Astăzi, funcționează în majoritatea computerelor cu

Pragul de la Windows 10 (1507) a apărut pe piață pe 29 iulie 2015 și a deschis un nou capitol în istoria sistemului de operare Microsoft. Mulți oameni nu sunt de acord cu proiectarea și posibilitățile Windows 10, dar apoi a fost o mulțime de relief și un produs așteptat de utilizatori obișnuiți cu "Sevens ", care nu-i plăcea Windows 8 cu plăci și mai târziu o versiune ușor îmbunătățită 8.1.

Pentru Windows 10 are atât de fani și adversarii, dar nu poate fi luat poziția dominantă pe piața sistemelor de operare create pentru calculatoare. Potrivit statisticilor StatCounter din iunie 2020, Windows funcționează în mai puțin de 78%. Computerele și în acest grup "zeci " constituie peste 73%. Dacă în statisticile globale includ, de asemenea, sisteme mobile, popularitatea Windows este mai mică numai de la Android.

Timp de 5 ani există 10 "versiune mare " Windows 10 (inclusiv primele două ca prag de cinci roșii marcate consecutive). Ultima ediție stabilă sau se poate actualiza din acest an, a fost lansată în conformitate cu ultimul sistem de marcaje ca versiune de 20 de ore. Microsoft a lansat două compilații mari pe an, dar a renunțat recent la această abordare, concentrându-se pe o singură actualizare a funcțiilor. [IMHO = 258479 Începuturile Windows 10 sunt acum amintite în principal din cauza instrumentului GWX, permițând actualizarea automată a Windows 7 și 8.1 la "zeci ". Problema este că au avut loc multe cazuri în care actualizarea sa mutat chiar și fără a fi de acord. Ceea ce este mai rău, nu într-o astfel de migrație forțată sa încheiat cu succes. Indiferent dacă este îmbunătățită calitatea actualizării Windows, este discutabilă.[/ IMHO Să-mi amintesc că Microsoft menține că Windows 10 este "Sistemul Ultimate ". Astfel încât va continua să primească actualizări (de asemenea, funcții), dar nimic nu indică nimic pentru a fi înlocuit cu "Windows 11 ". Ar trebui să știți că acum paralel, munca este asociată cu X Windows 10, care urmează să fie adaptată pentru a gestiona două afișaje pe dispozitivele touch. În cazul în care nu au fost pentru întârziere, în conformitate cu anunțurile inițiale, acest sistem ar fi, probabil, acum disponibil pe piață.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu