Principal » Software » Windows 10 aproape gata!

Windows 10 aproape gata!

Software  : Windows 10 aproape gata!

De mult timp, sistemul de operare Windows 10 a fost aproape gata și această sărbătoare va merge la unitățile computerelor noastre. Desigur, nu toate, pentru că, în ciuda bârfei anterioare, actualizările gratuite nu sunt foarte reale. Să spunem, totuși, modul în care sistemul Microsoft sa schimbat și când merge la magazinul de magazine.

Când vine vorba de data premiera, aceasta nu este cunoscută în mod egal, dar există mai mult decât sigur că în aproximativ o lună vom putea instala Windows 10 pe computerele dvs. În prezent, Microsoft îmbunătățește toate greșelile cunoscute și raportate îmbunătățind nu numai aspectul, ci și stabilitatea sistemului. Ei vor mai întâi de toți cei care, când folosesc edițiile anterioare, s-au plâns de o interfață dezordonată și incoerentă. Se pare că dezvoltatorii celui mai popular sistem de operare din lume au ajuns în cele din urmă la un acord cu privire la această problemă.

Un alt noutate decent este un nou browser, cunoscut până acum sub un nume destul de misterios "Project Spartan ". Acum a fost redenumit pe Microsoft Edge și se pare că aceasta este versiunea finală a numelui. În comparație cu versiunea anterioară, cea mai recentă ediție a fost destul de semnificativ reconstruită și, ca răspuns la numeroase voci ale testerelor, compania a adăugat un buton de pornire, suport pentru formele de autocomplete și câmpurile pentru introducerea unei parole, precum și un nou , Motiv grafic închis. Ce altceva sa schimbat?

Dezvoltatorii au petrecut o mulțime de atenție pentru a rafina asistența vocală a lui Cortana. Aici există, de asemenea, un motiv grafic întunecat, care se potrivește cu restul sistemului, dar cel mai important sunt noi caracteristici. Discurs, printre altele, cu un modul mai amplu de informații privind călătoriile aeriene planificate și integrarea cu Office 365. Din păcate, pentru o clipă, acest mecanism funcționează numai în limba engleză și nu este cunoscut dacă și când apare în poloneză. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu