Principal » Internet » Windows 10 este mai rapidă decât OS X? Aceste trucuri, nu fapte

Windows 10 este mai rapidă decât OS X? Aceste trucuri, nu fapte

Internet : Windows 10 este mai rapidă decât OS X? Aceste trucuri, nu fapte

Deși premiera oficială a Windows 10 a fost încă ceva timp, interesul în acest sistem nu diminuează. Cu toate acestea, spectacolul său arată? Într-o condiție ușor neobișnuită, el a decis să-i verifică pe unul dintre bloggeri și să se compare cu sistemul OS X. Rezultatele sunt surprinzător: interfață pentru Windows funcționează vizibil mai bine și pe hardware-ul Apple. Cu toate acestea, întrebarea este: ca un test fiabil și dacă reflectă viteza reală a sistemului ca întreg?

Testele și testele de funcționalitate au fost efectuate în condiții care nu sunt pentru un sistem creat de Microsoft complet în fiecare zi. Alex King a decis să o instaleze folosind tabăra de boot de lângă OS X original pe MacBook 2015. Windows 8 utilizate anterior.1 și acest sistem actualizat la cea mai recentă versiune de test a Windows 10. Apoi a mers la teste și a evaluat ceea ce a văzut. Bloggerul a placut un ecran nou de conectare cu un avatar utilizator circulară, precum și în calitate destul de bine scalarea - ecranul utilizat în MacBook necesară utilizarea de 150% din DIP original, care, în cazul Microsoft App a dat rezultate bune. Din păcate, unele aplicații (de ex. Aburul) încă nu scală, iar serviciul lor este, pentru ao pune ușor, incomod.

Bloggerul nu a cruțat cuvintele noului browser Microsoft Edge - deși este foarte simplu, deși nu are unele dintre funcțiile de bază, funcționează foarte repede chiar și cu multe cărți, iar autorul consideră că în ziua de eliberare va deveni a lui Aplicația implicită pentru a răsfoi Internetul. Teste de joc (de ex. Stânga 4 Dead 2), precum și multitasking - atât un nou ecran care arată în programele de fundal și desktop-urile virtuale se dovedesc a fi un hit. Se pare că aceste funcții vor fi apreciate numai de utilizatorii avansați, dar în practică poate fi diferită. Aceeași situație este cu asistentul integrat Cortana, care se dovedește a fi destul de util. Regele suspectează că Apple va integra modelul Microsoft în asistentul său de sistem Siri.

MacBook 2015 cu Windows 10. Sursa: Alexing.COM

Ceea ce este cel mai important, aceasta este viteza și impresia generală din noul sistem. Alex a subliniat că, deși Windows 10 este încă în versiunea de testare, aceasta cade prea mult mai bună decât OS X. Potrivit lui Animații în cea mai recentă versiune a Apple sunt mult mai lent, lipsa de lichiditate, chiar și după ce ați dezactivat transparența și reducerea rezoluției 1152 × 720 px. Interfața Windows 10 funcționează între timp, adesea rapid și cu efectele deero restaurate și un număr mare de software în versiunea de testare. Toate acestea cu un timp bun de lucru pe baterie, și așa cum este cunoscut, nu de astăzi, Windows se încadrează în acest sens, mult mai rău decât OS X. Autorul subliniază că o astfel de combinație este o soluție excelentă: un echipament bun creat de Apple și un sistem de operare rafinat creat de Microsoft.

Desigur, este de remarcat faptul că viteza de interfață de viteză se traduce prin viteza sistemului ca atare. Este posibil ca în cea mai recentă versiune a Microsoft să acorde mai multă atenție asigurării animațiilor lichide, deoarece utilizatorul are impresia de a se angaja cu un dispozitiv mai reacționat. De asemenea, este posibil ca un truc cu telefonul Windows, de asemenea, unde animațiile relativ lungi acoperă încărcarea aplicației. În practică, cu toate acestea, performanța poate fi similară cu versiunile mai vechi și, uneori, chiar mai rău - totul depinde de situație, iar analogia poate căuta comparații ale browserelor Web Google Chrome și Mozilla Firefox. Prima interfață funcționează multă abuz, dar nu puteți spune același lucru atât pe procesor, cât și pe memoria de operare.

Blogerul nu descrie nicio comparație a operațiunilor specifice, cum ar fi copierea fișierelor, despachetarea arhivelor, pornirea programelor individuale disponibile pentru multe sisteme, nu compară rezultatele oricăror teste sintetice care utilizează echipamentul într-un mod ușor mai solicitant. Prin urmare, testul nu este relevant, atunci impresia de un singur utilizator, și totuși impresia altora poate fi complet diferit: din observațiile noastre arată că noile Macbooks lucra pe cuvântul rapid și greu pentru a compara orice echipament pe Windows.

Deci, testul nu este fără motiv, a fost criticat pe Slashdot. Autorul a uitat complet că performanța OpenGL către OS X lasă un pic de dorit, iar sistemul este caracterizat de o perioadă foarte lungă de timp fără a fi nevoie să se încarce. În plus, nu există nici o evaluare a coeziunii mediului și apariția interfeței grafice. Cu acest lucru în Windows 10 nu este prea bun.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu