Principal » Internet » Windows 10: Există deja o actualizare bliț. De parca

Windows 10: Există deja o actualizare bliț. De parca

Internet : Windows 10: Există deja o actualizare bliț. De parca

În cele din urmă, am fost actualizați de Windows 10, care vă va permite să dezactivați Adobe Flash pentru totdeauna. Acest upgrade colectiv KB4577586 este acum disponibil. Înainte de arderea șampaniei, totuși, amintiți-vă de două lucruri. Aceasta nu este modul în care se dovedește, o actualizare care pune o limită totală pentru totul cu bliț legate de bliț.

În primul rând, upgrade-ul colectiv KB4577586 este opțional. În al doilea rând, elimină numai Adobe Flash Player, care este atașat la Windows 10. Cu toate acestea, nu scapi de versiunile instalate manual, nici Flash de la Microsoft Edge și alte browsere.

Vestea bună, totuși, sunt că actualizarea va împiedica reinstalarea blițului integrat la nivelul sistemului. Acesta este primul pas care pregătește lumea tehnologiei pentru a tăia complet blițul de la Windows. Acest moment va avea loc în ianuarie 2021, când Adobe se va implica în acest instrument, iar browserele vor înceta să le susțină.

Desigur, Flash nu va dispărea automat de pe orice computer, deoarece va depinde de implementarea actualizării planificate pentru începutul anului 2021. Această actualizare va elimina deja posibilitatea instalării blițului în toate formele, precum și pentru a elimina eliminarea oricăror reziduuri după aceasta.

Cu toate acestea, va fi opțional și, după un timp, Microsoft îi va da statutul de recomandat și în vara anului 2021 o companie Redmond eliminând complet instrumentele de dezvoltare, compatibilitatea cu regulile Grupului Windows 10 și elementele de interfață utilizator din vechea versiune de Edge 'a și Internet Explorer 11.

Despre ceea ce va fi scris aici un proces gradual de extincție flash înainte de aici.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu