Principal » Internet » Windows 10: drivere Wi-Fi și Bluetooth Intel Actualizat. Acest lucru trebuie să fie sfârșitul BSOD

Windows 10: drivere Wi-Fi și Bluetooth Intel Actualizat. Acest lucru trebuie să fie sfârșitul BSOD

Internet : Windows 10: drivere Wi-Fi și Bluetooth Intel Actualizat. Acest lucru trebuie să fie sfârșitul BSOD

Pentru Windows 10 a primit noi drivere Intel, care ar trebui să rezolve o serie de erori, inclusiv eliminarea ecrane albastre de moarte cauzate, printre altele, calculatorul trece în modul sleep și controlere de rețea fără fir. Vorbire despre noile drivere Bluetooth și Wi-Fi, care acum ajung la primii utilizatori Windows 10 prin Windows Update.

Ca note, Windows Ultimele, Intel au împărtășit noi drivere noi în mai multe versiuni: 21.110.1.1 pentru sistemele Intel AX201, AX200, 9560, 9260, 9462 și 9461.20.70.18.2 pentru sistemele Intel 8265 și 8260,19.51.treizeci.1 pentru sistemele Intel 7265, 3165 și 3168.

În plus față de eliminarea cauzelor BSOD în Windows 10, Intel menționează patch-uri de siguranță și patch-uri de performanță suplimentare. Problema nu mai este de asemenea deconectată cu rețelele Wi-Fi atunci când utilizați benzi de 2,4 GHz și streaming de film.

Noile drivere Intel - Cum să descărcați și să instalați?

Driverele Intel descrise ar trebui să lovească automat toate utilizatorii Windows 10 prin Windows Update. Procesul poate încerca să accelereze, privindu-se în setările de actualizare a sistemului și selectând butonul "Verificați actualizările ".

De asemenea, noile drivere pot fi descărcate manual, verificând ce versiune va fi potrivită pentru un anumit hardware. Cu toate acestea, merită să știți despre o metodă alternativă care este utilizarea unui asistent oficial de actualizare: Asistent Intel Driver & Support. Aceasta este o aplicație mică care analizează automat configurația unui computer dat din Windows 10 și spune ce drivere ar trebui să descărcați și să instalați. În practică, este adesea mult mai convenabil decât instalarea driverelor pe cont propriu.

În acest caz, utilizatorul câștigă informații despre controlorii de toate componentele care folosesc sisteme Intel. În cazul NUC, de exemplu, vă permite să "actualizați procesorul cu grafică, bios și drivere de sunet.

Intel Driver & Assist Asistent pe Windows este disponibil în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu