Principal » Internet » Windows 10 și "Știri și interese" pe bara de activități. Le puteți dezactiva

Windows 10 și "Știri și interese" pe bara de activități. Le puteți dezactiva

Internet : Windows 10 și

10 pentru Windows oferă recent o nouă viziune a barei de activități, numită în versiunea poloneză. Previzualizare „Știri și interese “. Nu toată lumea îi plăcea, dar în loc să fie iritată, puteți să o opriți.

În Windows 10, conform anunțurilor anterioare, un nou element pe bara de activități a apărut cu o dată în urmă. Nu toată lumea îl poate vedea, dar în cele din urmă merge la toți utilizatorii, ca parte a următoarelor actualizări ale sistemului. În versiunea în limba engleză a Windows 10 este acum disponibilă de la luni.

Este vorba de implicit privind vizualizarea "Știri și interese", sub care sistemul arată utilizatorului un rezumat al prognozei meteo și după dezvoltare - comenzi rapide la mesaj, informații despre trafic și prognoza completă. În practică, este o soluție analogică pentru aplicația Google pentru Android.

Windows 10: vine o bandă de mesaje. Nu se va încânta

Cum să dezactivați "Mesaje și interese " în Windows 10?

Deși un nou viziune "Mesaje și interese" după actualizarea Windows 10, este activată automat, nu este nevoie să o utilizați. Dacă cineva nu răspunde - opriți-l folosind meniul contextual al barei de activități.

Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe bara de activități, apoi găsiți poziția mesajelor și intereselor din partea superioară ". Implicit, atât pictograma, cât și textul (astfel încât informațiile meteorologice, împreună cu temperatura și nivelul noros).

Sursa de fotografii: © Goodprograme | Oskar Ziomek Setări "Știri și interese " în Windows 10

Utilizatorul poate scurta fasciculul numai la pictogramă sau oprește complet noua vizualizare. În acest fel, "Mesajele și interesele" vor dispărea din bara de activități a Windows 10, iar sistemul va arăta înainte de a actualiza, pe care acest element a adăugat.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> Softwarewindows 10pradnik

Recomandat
Lasă Un Comentariu