Principal » Software » Windows 10 va primi modul mod de joc?

Windows 10 va primi modul mod de joc?

Software  : Windows 10 va primi modul mod de joc?

Într-adevăr, Windows 10 a fost cu noi de ceva timp și majoritatea utilizatorilor cred că, deoarece Windows XP este cel mai bun sistem de operare, dar Microsoft nu se odihnește pe lauri și din când în când eliberează actualizări interesante. Poate că în următorul pachet mai mare, ceva va face apel la jucători.

Împreună cu Windows 10, multe interesante au apărut, din punctul de vedere al jucătorului, opțiuni. Discurs, printre altele, despre introducerea jocului DVR, streaming joc, precum și interfața de programare DirectX 12. Mai târziu, Xbox Play a apărut oriunde, permițând o achiziție a jocului pentru Xbox unul și un computer cu Windows 10. Din rapoartele noi, se pare că, în afară de planificarea pentru începutul anului viitor, actualizarea creatorilor va primi o altă noutate, ceea ce va face apel cu siguranță la acestea.

Poate că Windows actualizat 10 va primi un nou mod de operare. Este vorba despre modul de joc (modul de joc). Desigur, nu este cunoscut în întregime modul în care acest mod trebuie să acționeze, dar în Kuluars se spune că după începerea jocului, va obține cele mai înalte priorități și, astfel, numărul de cadre pe secundă etc. va crește. Pe scurt, toate subansamblele "Focus " pe joc pentru a lucra cât mai curând posibil.

Este un nou unul nou? Nu în întregime, deoarece în prezent multe programe vă permit să creșteți performanța computerului în timp ce rulați jocul. Vorbind, inter alia, software suplimentar pentru controlerele de plăci grafice sau aplicații speciale, de ex. Razer cortex. Cu toate acestea, sprijinul sistemic ar trebui să ofere efecte mai bune decât funcționarea programelor externe.

Recomandat
Lasă Un Comentariu