Principal » Internet » Windows 10 va primi o nouă margine 'A ca parte a actualizării. Primul ministru în ianuarie

Windows 10 va primi o nouă margine 'A ca parte a actualizării. Primul ministru în ianuarie

Internet : Windows 10 va primi o nouă margine  'A ca parte a actualizării. Primul ministru în ianuarie

Microsoft Edge bazat pe crom va merge la utilizatorii Windows 10 sub forma unei actualizări automate, prin Windows Update. Aceasta înseamnă că majoritatea oamenilor nu vor trebui să facă nimic în a doua jumătate a lunii ianuarie 2020 pentru a găsi o nouă pictogramă pentru programul de pe desktop.

Actualizarea automată a browserului implicit Windows 10 se va aplica sistemului de la versiunea Redstone 4 inclusiv. În practică, acest lucru înseamnă atât de excelente cele mai multe cazuri. Potrivit statisticilor, la sfârșitul lunii octombrie a acestui an, Windows 10 RS4 sau mai noi au funcționat în total peste 95%. Calculatoare din Windows 10.

Informații despre Edge 'U cu crom în beta.

Informații despre acest mod de a livra utilizatorii cu o nouă margine "a apărut în documentația actualizată de pe site-ul Microsoft, pe care l-am observat site-ul Windows Ultimul. Microsoft justifică o astfel de decizie, inclusiv siguranța și comoditatea utilizatorilor.

Marginea bazată pe crom a fost anunțată aproape uniform cu un an în urmă și din acel moment a fost dezvoltat foarte dinamic. Din păcate, cu toate acestea, mulți indică faptul că în ziua premierii nu va fi suficient de rafinată pentru a obține rapid o mulțime de utilizatori credincioși.

EDGE stabilă ar trebui premiera pe 15 ianuarie 2020. Versiunile de testare ale browserului pot fi descărcate de la catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu