Principal » Internet » Windows 10 creatori de actualizare mai sigură decât "vechi " Windows 10 - cel puțin în companii

Windows 10 creatori de actualizare mai sigură decât "vechi " Windows 10 - cel puțin în companii

Internet : Windows 10 creatori de actualizare mai sigură decât

Windows 10 urma să fie cel mai sigur sistem de operare al Whistoriei Microsoft. Se pare că nu a fost - și nu numai cathindici ai cercetătorilor independenți. admite Indirect la acest Sammicrosoft, vărsării îmbunătățiri în acest domeniu, care va fi preparată pentru a „zeci “, împreună cu conservarea viitoare a Creatori de actualizare.

Nu credeți că Windows Renovat 10 va fi doar o zi și creatori. Compania din Redmond vrea acum să convingă, așa cum este, de asemenea, necesar în afaceri, pentru allProcomonialists, din cauza securității și a productivității, care poate oferi angajaților. În ceea ce privește productivitatea, este dificil de a termina aici, acesta este un parametru destul de subiectiv, albebles? Totul despre totul (și cei care nu cred, să plătească o răscumpărare pentru decriptarea datelor lor creatorcommand).

Windows Defender Avansat amenințări Protecție pentru Windows 10 în actualizarea creatorilor.

Împreună cu actualizarea creatorilor, vom obține câteva schimbări care trebuie să facă administratorii mai bine să protejeze, să apere și să corespundă unei nazagronine în rețelele și dispozitivele gestionate. Aici sunt ei:

- Portalul Centrului de Securitate Windows, care și-a făcut debutul cu actualizarea lobby a Windows 10, va fi conectată acum de către Mecanismul Office 365 Avansat amenințări prin intermediul graficului de securitate Microsoftellingent. În spatele acestor nume impresionante, care acoperă posibilitatea de urmărire ușoară a atacurilor de pe vârful. Reprezentați-e-mailuri într-un mod integrat, coerent.

- Windows Defender Advanced amenințare Protection (ATP) va primi noi funcții și rapoarte care vă permit să urmăriți mai bine atacurile de rețea la Odrzej să nu. Va fi posibilă detectarea amenințărilor numai în memoria operațională, precum și exploatarea nivelului de kernel. Administratorii vor putea să monitorizeze controlorii, să detecteze încercările de a injecta codul pe piață și modificările sale. De asemenea, se vor adăuga, de asemenea, instrumentele de computere infectate, datorită cărora va fi cu ușurință o infecție, procese de bici și va colecta dovezi.

- Soluțiile au, de asemenea, probleme cu migrarea a 10 computere noi (Boot Sigure Sigure), anterior instalate anterior Windows 7 în modul BIOS.Anterior, o astfel de migrare a cerut un prezință fizică care a trebuit să schimbe partițiile de disc Irekonilized firmware. Acum, acest lucru va fi capabil să aibă loc în viață, folosind instrumente cum ar fi managerul centrului de sistem.

- În cele din urmă, ar trebui să fie menționată în ceea ce privește extinderea mecanismelor și a dispozitivelor mobile private ale angajaților, chiar și inerte să rezolve gestionarea dispozitivelor mobile. Microsoftzapuje că acest lucru va face mai bine să asigure date corporative, să încerce productivitatea angajaților și să nu impunăm o responsabilitate de impact.

Gestionarea Byod cu actualizarea creatorilor Windows 10

Din păcate, Microsoft nu sa referit la implementarea completă a instrumentelor de mediu executive (EMET), care, în funcție de independența independentă în Windows 10, departe de ceea ce puteți cu Windows 7, pe care a fost instalat acest pachet. Ei bine, care ar necesita modificări mult mai sensibilizați sub capota - sa concentrat cu necesitatea de a găsi soluții pentru printuri cu compatibilitatea software-ului în legătură cu performanța Emet-U.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu