Principal » Internet » Windows 10 creatori Update 14997 - Ce se întâmplă cu o ceașcă de cafea în meniul Start?

Windows 10 creatori Update 14997 - Ce se întâmplă cu o ceașcă de cafea în meniul Start?

Internet : Windows 10 creatori Update 14997 - Ce se întâmplă cu o ceașcă de cafea în meniul Start?

Participarea la Windows Insider oferă utilizatorilor posibilitatea de a verifica cele mai recente idei pe care Microsoft încearcă să le implementeze în sistemul dvs. Bineînțeles, ar trebui, la același număr, că nu totul va funcționa stabil în cele din urmă trebuie să ne ocupăm de programul de testare, al cărui scop este de a prinde erori cu ajutorul utilizatorilor care sunt de acord în mod voluntar de ea. Recent, au fost rapoarte că următoarea actualizare va fi lansată numai după noul an. Cu toate acestea, nu trebuie să așteptăm Microsoft. Build 14997 tocmai a scurs la rețea - uite Să la modificările care aduce.

News se referă în principal la browserele Microsoft EDGE și elementele de meniu Start. Edge acum a câștigat un nou buton pentru a gestiona un card care vă va permite să vă amintiți paginile dvs. preferate și lăsați-le deschise - soluția pare a fi analoagă, de exemplu, pentru a atașa cărți în Google Chrome. O bandă de card va fi actualizată, care va arăta spectatorilor site-urilor pentru a facilita navigarea după multe pagini deschise.

Din meniul Start, posibilitatea grupului de plăci animate a dispărut și a fost adăugată o grupare de comenzi rapide la aplicația din foldere. Această soluție este disponibilă de ceva timp pentru utilizatorii de soiuri de ferestre mobile. El a apărut să rozească butonul cu simbolul unei cești de cafea. Deocamdată, nici o funcție nu a fost atribuită și viitoarele sale aplicații pot fi ghicite numai, probabil că nu se referă la controlul expresiei de presiune. De asemenea, este noua implementarea câștigului de comenzi rapide + C pentru CORT și reîmprospătați aspectul setărilor sistemului Windows.

Microsoft a decis, de asemenea, să extindă aspectele vizuale ale interfeței. Vom găsi în sistem acum posibilitatea încălzirii (schimbarea la roșu) a culorilor pe ecran. Aceasta este o opțiune utilă, în special pentru persoanele care se ocupă de vedere și să citească texte lungi (în principal într-un mediu întunecat). Actualizarea a apărut, de asemenea, noi compoziții de stabilire, precum și multe alte aspecte ale modificărilor Windows, inclusiv opțiunea de suspendare a actualizării sistemului.

Interesant, construi 14997, despre care este aici, nu poate fi lansat oficial. Anul viitor, ar trebui să așteptați mai multă compilație a sistemului ca parte a programului pentru Insider și, în cele din urmă - o ediție stabilă pentru toți utilizatorii. Dacă doriți să încercați această compilație pe cont propriu, mai multe informații despre acesta pot fi găsite în cartea de colectare. Desigur, aceasta este o compilație neoficială, de origine necunoscută, deci dincolo de cele izolate de mașina virtuală a rețelei este mai bine să nu fugă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu