Principal » Internet » Windows 10 Build 16232: Iată anticiparea noii securități de apărător

Windows 10 Build 16232: Iată anticiparea noii securități de apărător

Internet : Windows 10 Build 16232: Iată anticiparea noii securități de apărător

Săptămâna după eliberarea buildU16226, într-un flux de actualizare rapidă debutează Windows 10 Build16232. A fost lansat aparent să începeți să verificați toate securitatea legată de securitatea pe care a fost înregistrată Microsoft, vorbind despre modelarea viitoare a ferestrelor. Cum arată în practică?

În primul rând, modul de protecție a aplicației din browserul Microsoftedge a devenit mult mai util. Acest lucru nu mai este un mod privat protejat, în care toate datele pentru sfârșitul sesiunii. După cum este activat, toate datele permisive, cum ar fi parolele salvate, cookie-urile și paginile adăugate la favorite vor fi păstrate între sesiuni. În același timp, datele sunt ascunse de alte aplicații, disponibile doar la EDGACE în modul Garda de aplicare.

Cu toate acestea, non-plata de date nu este activată în mod implicit: trebuie să activați în editorul de politici locale (de MicrosoftManagement Console). Trebuie să adăugați componente Windows> Windows Defender Application Guard, închizând anterior orice ferestre de margine. Opțiunea de persistență a datelor pentru gardusterii aplicației ca fiind activate. Ca urmare a acestei din meniul EDGE, va exista o inovație, permițându-vă pentru a deschide o fereastră nouă Guard Application - trebuie să rămânem la ea ca de la normal (doar mai sigur) browser-. Mai multe despre această citire pe blogumicrosoft.

Cea de-a doua noutate importantă este introducerea unui EMET-Aucrona înainte de a exploata direct la Centrul de apărătoare Windows. Este important faptul că funcționează chiar și pentru cei care utilizează un alt antivirus. Doar în pagina Setări (App & Browser Control) Pentru a găsi o opțiune de protecție exploatată, unde putem controla setările de protecție pentru aplicații individuale. Pentru moment, puteți activa blocarea imaginilor de încărcare a imaginilor, filtrarea funcțiilor periculoase de tratate frecvent de malware (EAF) și aplicarea randomizării memoriei (ASLR) pentru imagini.

Centrul de securitate Windows Defender a primit, de asemenea, acces funcțional la foldere (Controlled Folder Access). Setările de protecție împotriva virușilor și a amenințărilor pot fi acum capabile să găsească fișiere și foldere la care aplicații neprietenoase (adică.Aplicațiile din afara listei albe) nu vor avea acces. Dacă aveți o cerere din afara listei, ați încercat să accesați fișierele, utilizatorul va fi notificat. Vă va ajuta să vă sfătuiți cu atacurile de ransomware? Totul depinde de ce este Microsoft "App " - vor fi blocate procesele sistemice în tehnologie.

În plus față de aceste îmbunătățiri de securitate, au fost introduse amendamente destul de populare. În valoare de note sunt repararea în versiunea poloneză a aplicației sortarea în meniul Start, ale căror nume pornește X, V sau Q, transferați setările de redare video la categoriile, corectați autocomplete în margine și comutator + fila între unele jocuri (inclusiv efectul de masă 3) și desktopul.O listă completă a modificărilor poate fi găsită pe blogul oficial al ferestreixperienței.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu