Principal » Internet » Windows 10 fără plăci vii. Microsoft arată cum va arăta un nou meniu de pornire

Windows 10 fără plăci vii. Microsoft arată cum va arăta un nou meniu de pornire

Internet : Windows 10 fără plăci vii. Microsoft arată cum va arăta un nou meniu de pornire

Rapoartele anterioare despre modificările din meniul de pornire Windows 10 sunt confirmate. Acum, Microsoft arată ceea ce ne putem aștepta. Din meniul Start, țiglele vii vor dispărea și aceasta va fi o schimbare foarte bună.

Sarcina plăcilor active din meniul Star este descărcarea și afișarea informațiilor din unele aplicații. Cele mai importante dintre ele sunt știri, vreme sau e-mail. Această soluție nu a fost adoptată acum 10 ani și nu ia astăzi. Probabil din acest motiv, sa decis retragerea.

Aspectul actualizat al meniului Start a fost prezentat în timpul difuzării Windows Insider Live pe mixer. Veți găsi videoclipul aici, iar fragmentul în cauză începe în minutul 47. Designerii noii versiuni a meniului spun că motivul lor principal al schimbărilor este de a unifica apariția pictogramelor, deoarece în prezent meniul este destul de haotic.

În comparație de mai sus, puteți vedea o mare diferență. Icoanele arată foarte transparente decât plăcile vii existente. Arată foarte bine pe fundal luminos. Designerii subliniază că de la Placile vii vor fi utilizate în continuare și, prin urmare, vor deveni probabil o funcție opțională. Aspectul prezentat al pictogramei nu este, de asemenea, nici o lucrare finală și se poate schimba până când introduceți actualizări.

Noi icoane oferă utilizatorilor Windows 10 mai mare control asupra aranjamentului meniului Start. Culorile vor fi în concordanță cu modul întunecat sau luminos selectat. Așa cum a scris recent pe blogul său Christina Koehn, designerul lider în ferestrele și echipa de suprafață, scopul unității ei pentru lunile următoare este unificarea soluțiilor stilistice în secțiunea transversală a tuturor sistemelor de familie Windows. Se pare că totul este de acord.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu