Principal » Software » Windows 10 - Actualizare și mai profitabil "

Windows 10 - Actualizare și mai profitabil "

Software  : Windows 10 - Actualizare și mai profitabil

Cu ceva timp în urmă, când a existat o posibilitate de a face o actualizare gratuită pentru Windows la cele mai recente „zeci “, mulți oameni au fost incantati de o astfel de posibilitate. Desigur, nu toată lumea a profitat de această oportunitate și alte pe sisteme mai vechi, și anume. Windows 7, 8 și 8.1. Totul ar fi bine, dacă nu ar fi pentru un pic de scorch. Microsoft vrea pentru Windows 10 pe fiecare computer, dacă cineva dorește sau nu.

După primul val de actualizări voluntare, au apărut alte stimulente. Din păcate, în timp, aceste stimulente au încercat în anunțurile oneroase, care sunt greu de scăpat de. Acum, aceasta vine o altă informație care mărește tot mai mulți utilizatori de calculatoare. Dar să începem de la început.

Faptul că ferestrele se pregătesc foarte strâns pe instalarea celor mai recente "TENS " nu înseamnă că proprietarii de sisteme mai vechi vor rămâne fără suport. Microsoft asigură că suportul pe termen lung nu ocupă sistemul Windows 7 și Windows 8.1. În cazul Windows 7, până la 14 ianuarie 2020 avem o garanție de actualizare a ambelor patch-uri și controlere de sistem. Când vine vorba de Windows 8.1, acest sprijin a fost extins până la 10 ianuarie 2023. Este demn de remarcat faptul că acest lucru se aplică pentru sprijinirea destinatarilor individuali și corporativi. Deci, ce un nou „încurajare “ arata ca pentru a merge pe Windows 10?

Ei bine, Microsoft este acum recomandat ca proprietarii noilor calculatoare cu procesoare bazate pe skylake, au trecut la sistemul de operare Windows 10, cât mai curând posibil. De ce? Ei bine, gigantul de la Redmond crede că pe sistemele mai vechi - Windows 7 și 8.1 - Performanța este mai mică chiar cu 30%. Mai mult, "Dozens " este de a oferi un efect de până la 3 ori mai mare al bateriei. Toate acestea se aplică și jucătorilor care sunt tentați să sprijine interfața de programare DirectX 12, din care vor beneficia de jocurile din acest an. Se pare că aceste "încurajări" sunt puternic întinse, dar o revoluție reală numai înaintea noastră.

Dacă procesoarele noi din seria Skylake sunt ferm favorizate de Windows 10, astfel încât generațiile ulterioare de procesoare Intel, AMD și Qualcomm vor fi suportate numai de Windows 10. Ca rezultat, se poate dovedi că achiziționarea unui computer nou de ceva timp, vom fi condamnați la cel mai recent sistem de Microsoft, pentru că într-un alt calculator nu va porni doar. Noile procesoare, și mai precis Intel Kaby Lacul și AMD Bristol Ridge, au debut în acest an. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu