Principal » Internet » Windows 10 15042: Pentru patch-uri minore în margine 'u a trebuit să aștepte două săptămâni

Windows 10 15042: Pentru patch-uri minore în margine 'u a trebuit să aștepte două săptămâni

Internet : Windows 10 15042: Pentru patch-uri minore în margine  'u a trebuit să aștepte două săptămâni

Participanții la Windows Insider, recuperarea actualizărilor în canalul de apel rapid, pot fi deja testați compilarea Windows 10 marcată cu numărul 15042. Deși a trebuit să așteptăm mai mult de două săptămâni la această versiune, nu se poate spune că schimbările sunt deosebit de importante.

Pe cardurile pe care sunt afișate cărți electronice de acum încolo de pictograma corespunzătoare.

Acestea se referă în principal la browserul Microsoft Edge. Producătorul face multe de navigat pe site-uri, marginea de fapt verificată ca un cititor de cărți electronice. Prin urmare, funcția de citire a textului vocal a fost îmbunătățită - în versiunea 15042, părțile se vor schimba cu lectura. În plus, odată ce configurația de citire introdusă va fi salvată și va fi, de asemenea, utilizată pentru cărțile electronice ulterioare.

Marcajele corespunzătoare au, de asemenea, cărți pe care sunt afișate fișierele locale EPUB. Pe card vom vedea pictograma cărții. Știrile în utilizarea cărților electronice nu sunt singurele modificări ale Edge 'u. Browserul a blocat fișierele SWF de ceva timp, dar de acum înainte, vă va informa despre acest mesaj pop-up.

Mesaj privind blocarea Flash pe pagina afișată.

În noua compilație a testelor Windows, a fost introdus și un amendament cosmetic în asistentul Cortana. Microsoft este opinia că utilizatorii iubesc animații, deci... Au reîmprospătat animația în panoul asistent. Totuși, Cu toate acestea, Vistula Cortana rămâne o curiozitate și despre extinderea abilităților sale de a gestiona versiunile lingvistice ulterioare, nu au avut loc informații noi pentru o lungă perioadă de timp.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu