Principal » Internet » WindRSAT: Cum să găsiți fișiere care ocupă cel mai mult spațiu pe disc?

WindRSAT: Cum să găsiți fișiere care ocupă cel mai mult spațiu pe disc?

Internet : WindRSAT: Cum să găsiți fișiere care ocupă cel mai mult spațiu pe disc?

Utilizarea intensivă a unui computer împreună cu un disc nu foarte capabil (acest lucru se aplică în special media SSD) înseamnă probleme frecvente cu lipsa spațiului liber. Puteți utiliza în mod evident programe de curățare a discurilor, cum ar fi CCleaner, dar este o acțiune ad-hoc și nu oferă un răspuns la întrebarea despre ce fișiere ocupă cel mai mult spațiu pe discul nostru.

Pentru a determina structura fișierelor de pe hard disk, putem folosi programul gratuit Windrstat, disponibil în baza noastră de date software. Acesta este un instrument mic care vă va permite să evaluați rapid ce fișiere pot fi șterse. Mai jos veți găsi un ghid scurt despre cum să îl utilizați.

După începerea programului, trebuie să specificăm ce mass-media dorim să scanați. Indicați elementele selectate sau lăsați selecția implicită din câmpul Toate discurile locale și faceți clic pe OK.

[img = windaritat1

Scanarea începe. După finalizarea sa, fereastra principală de windaritat este deschisă. În partea de sus a ferestrei, vedem o listă de discuri pe care le putem dezvolta până la nivelul fișierelor individuale. Cu fiecare element, vedem date despre dimensiunea ocupată etc. În dreapta, putem evidenția rapid fișierele cu o extensie specifică.

În partea de jos a ferestrei, harta discului nostru pe care vedem structura fișierelor. La prima vedere, putem verifica cu ușurință care fișiere ocupă cel mai mult spațiu. Dacă faceți clic pe unul dintre câmpurile colorate, indică imediat un fișier specific.

Faceți clic dreapta pe câmp, putem face operații de bază ca afișarea locației fișierelor (explorați) sau copierea calea.

În plus, utilizând tasta Ștergere putem șterge fișierul indicat. În mod implicit, în acest caz este afișat un avertisment, ceea ce previne îndepărtarea accidentală a datelor importante.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporades

Recomandat
Lasă Un Comentariu