Principal » Windows » Winernchiver4.9

Winernchiver4.9

Windows  : Winernchiver4.9

Winernchiver este un program funcțional de compresie a datelor care vă permite să creați și să gestionați în mod convenabil conținutul arhivelor comprimate. Acesta oferă suport pentru majoritatea celor mai populare formate de arhivă - ZIP, RAR, 7Z, ARJ, CAB și multe altele, permițând o manipulare completă a imaginilor pe disc.

Aplicația oferă o interfață și o funcționalitate similară cu cea care se întâlnește în cele mai cunoscute programe de acest tip - WinRAR sau WINZIP. WinArchiver are o opțiune de a deschide, crea și gestiona conținutul fișierelor comprimate, precum și protejarea accesului la parolă. În plus, care destul de fără precedent, programul este echipat cu un set de funcții pentru manipularea imaginilor pe disc. Ele vă permit să ardeți imagini pe discuri, creând imagini din fișiere de pe disc, precum și crearea unităților virtuale (maximum 23) și imagini și arhive de montare.

Winernchiver vă permite să creați arhive ZIP, 7Z, ISO și MZP și să extrageți date din fișiere comprimate în ZIP, RAR, 7Z, MZP, ISO, XDI, ARJ, BZ2, BZIP2, GZ, GZIP, TA, TAZ, TBZ, TBZ2 , TGZ, TPZ, CAB, CPIO, DEB, LHA, LZH, OBM, SWM, WIM, Z, DAA, BIN, CUE, MDF, MDS, BWI, B5I, LCD, IMG, CDI, CIF, P01, PDI, NRG , NCD, PXI, GI, FCD, VCD, C2D, DMG, BIF, IMA, FLP și UIF.

Recomandat
Lasă Un Comentariu