Principal » Internet » Wildcard - cunoașteți ziua în știri și divertisment2.0.9

Wildcard - cunoașteți ziua în știri și divertisment2.0.9

Internet : Wildcard - cunoașteți ziua în știri și divertisment2.0.9

Wildcard - cunoașteți ziua în știri și divertisment este o aplicație care oferă cele mai recente informații din întreaga lume, concepute pentru iPhone 'y și iPady.

Utilizatorii care apreciază pagina vizuală a cererii ar trebui să fie foarte mulțumiți de calitatea wildcardului. Totul în el este dat transparent, sub formă de carduri. Navigarea dintre informațiile succesive este, prin urmare, foarte ușoară. Aceste carduri sunt incluse, unele conțin, de asemenea, videoclipuri afișate automat, dar puteți selecta opțiunea în setări, datorită care materialele video vor porni numai după ce faceți clic pe utilizator.

Creatorii de la Wildcard au pus pe informații complete. Aceasta înseamnă că mesajul NP. Descoperirea unui medicament valabil în Africa este combinată cu alții pe acest subiect, din surse suplimentare. Ele sunt prezentate succesiv, cardul după carte, făcând citirea mai ușoară. Programul însuși indică câte carduri suplimentare pe un anumit subiect sunt disponibile într-un fir specificat. Când alegem una dintre ele, vom merge la site-ul web, unde informațiile au apărut inițial, dar îl vom urmări folosind browserul încorporat în aplicație.

Programul se bazează numai pe surse de informare în limba engleză, în timpul testelor am văzut în principal știri din serviciile de informații din SUA. Volum.în. New York Times sau Atlanticul, astfel încât serviciile se bucură de o reputație mare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu