Principal » Android » Wilczy szaniec1.0.9

Wilczy szaniec1.0.9

Android  : Wilczy szaniec1.0.9

Wilczy Szaniec este o aplicație pentru utilizatorii de smartphone-uri și comprimate Android care arată nu numai informații detaliate despre instalația de titlu, dar oferă și acces la multe alte atracții.

Datorită acestui program, vom învăța în primul rând cum să ajungem la pășunatul Wolf, vom cunoaște lista de prețuri, orele de programare, piesele de catering din zonă și multe altele. Există, de asemenea, o hartă detaliată, interactivă cu icoane pentru a facilita mișcarea în timpul unei călătorii. Datorită acestuia, localizăm, printre altele, punctul de informare, parcările, un loc de camping, un restaurant sau un magazin de suveniruri. O atracție suplimentară este un joc de câmp încorporat, cu sarcini care trebuie implementate în timp ce vizitează un om de lup.

În plus, primim, de asemenea, o listă de trasee care merită vizitate, mergând la un pășunat lup. Putem urma traseul de buncăre, du-te un traseu turistic de pădure Gierłoże sau saltul de cale didactică. Oamenii care aleg o bicicletă vor putea verifica locația căilor de biciclete.

Recomandat
Lasă Un Comentariu