Principal » Internet » Wikipedia va primi o nouă interfață. Aceasta este prima schimbare de la 10 ani

Wikipedia va primi o nouă interfață. Aceasta este prima schimbare de la 10 ani

Internet : Wikipedia va primi o nouă interfață. Aceasta este prima schimbare de la 10 ani

Wikipedia a fost cu noi pentru o lungă perioadă de timp - aproape de 20 de ani. Popular (cotat obligatoriu) Enciclopedie online fondată în ianuarie 2001. Jimmy Wales și Larry Sanger. În acest timp, site-ul a fost ocazional actualizat în funcționalitate și jaf grafic - cu toate acestea, modificările recente ale acestui element de site au avut loc până în urmă cu zece ani. Proprietarii Fundației Wikimedia au recunoscut că cel mai înalt timp pentru schimbări.

Modificările la Wikipedia se desfășoară. În cele din urmă, ei trebuie să lovească cea de-a 20-a aniversare a portalului

Fundația Wikimedia a recunoscut că navigația după Wikipedia din browser de pe computer este destul de incomodă și supărătoare, iar acest lucru face dificilă utilizarea cititorilor și editorilor / autorităților.

Noua haină grafică trebuie să minimalizeze simțul reîncărcarea conținutului, precum și să simplificați bara laterală care va putea să se prăbușească. În plus, Wikipedia va reduce, de asemenea, lățimea maximă a textului. Logo-ul se va schimba, de asemenea, și widgetul de căutare va fi de asemenea introdus și un nou meniu utilizator. Diferite versiuni lingvistice ale articolelor pot fi selectate din meniu cu titlul articolului.

De asemenea, o masă cu secțiuni individuale de text va funcționa diferit. Trebuie să apară în colțul din dreapta sus al paginii și să fie întotdeauna vizibil. Doar după ce faceți clic pe acesta va dezvolta toate conținutul său în care puteți face clic pentru a merge la segmentul care vă interesează.

Modificările vor fi introduse treptat, iar prima va fi rulată în bara laterală. Wikipedia se așteaptă ca toate noile produse (Iată întreaga lor listă) să fie implementată până la sfârșitul anului 2021.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu