Principal » Internet » Wikileaks: CIA turnată sub Kaspersky Lab

Wikileaks: CIA turnată sub Kaspersky Lab

Internet : Wikileaks: CIA turnată sub Kaspersky Lab

Ultimele luni au trecut sub semnul acuzațiilor grave între Kaspersky Lab - producător de software antivirus popular. Administrația SUA împreună cu mass-media locală plutea lucrări grele, acuzând compania Juwgienija Kaspersky 'despre activitățile pentru inteligența rusă. Deși nu a fost furnizată nicio dovadă pentru a sprijini această teză, utilizarea software-ului a fost interzisă în instituțiile și companiile americane. Wikileaks aruncă noua lumină în această chestiune.

În octombrie, ego-ul Cloud Kaspersky 'Ego sa întâlnit cu hackerii din Israel. Unitatea 8200 trebuia să observe o mișcare care sugerează că Kaspersky caută computerele utilizatorilor pentru software-ul utilizat de serviciile americane. Era suficient pentru panică în SUA, care, totuși, nu a convins printre altele administratia germană. Germania folosește în continuare software-ul Kaspersky 'ego din cauza lipsei de dovezi care au pus prin teza americană.

Astăzi Wikileaks a publicat Vault8 documente, descriind următoarea (după Vault 7) practici ilegale ale serviciilor americane. O atenție deosebită este atrasă de stupul malware CIA. Eficacitatea sa se bazează pe stabilirea unor conexiuni multiple la serverele virtuale, care, totuși, trimite date despre servere numite servere blot - proxy sau vpn.

HIVE Acțiunea Diagrama - VPS bazate pe date transmite prin VPN și Infrastructură proxy nu numai la serverul țintă, dar, de asemenea, pe următorul server de mascare.

Potrivit Wikileaks, VPS utilizate de CIA sunt servere virtuale obișnuite închiriate cu furnizori comerciali. FFILTER IPABABABLES pe serverul Apache 'a fost modificat pentru a masca transmisia pe serverul blot. Identitatea opțională a identității în cadrul protocolului SSL este utilizată pentru a stabili o conexiune cu VPS. În acest fel, mișcarea este mascată de conexiuni cu VPS-AMI.

Nu este o schemă fantezie a traficului de rețea generat de stup ridică cele mai multe controverse și folosite de certificatele false CIA emise de Thawte Premium Server Ca. Potrivit lui Wikileaks, una dintre agențiile de identitate folosite de SUA este... Kaspersky Lab cu sediul la Moscova. Codul sursă dezvăluit de WikiLeaks Malware a fost făcută publică, la fel ca și documentația acestuia. Atât reprezentanții Kaspersky Lab, cât și administrația americană nu au comentat revelațiile Wikileaks până acum.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu