Principal » Internet » Harta WiFi - Parole

Harta WiFi - Parole

Internet : Harta WiFi - Parole

WiFi Hartă Pro - Parolele este un serviciu internațional care colectează informații despre Wi-Fi gratuit. Datorită unei comunități mari și rapide, baza de date este actualizată în mod constant, acest lucru se aplică și țării noastre.

Deși parolele Harta WiFi oferă opțiuni suplimentare pentru persoanele care vor configura contul (este posibil să vă conectați cu Google + și Facebook), cele mai importante funcții sunt disponibile fără logare. Principala este o previzualizare a hărții cu puncte Wi-Fi gratuit . Putem verifica aranjamentul lor, distanța de la locația noastră și, de asemenea, am citit comentariile.

După conectare, nu numai că vom primi capacitatea de a adăuga propriile puncte, dar, de asemenea, să comentăm și să evaluați cealaltă. Programul vă permite să setați notificări atunci când abordăm oricare dintre hotspoturile selectate. Există, de asemenea, o versiune plătită de pro, care oferă, printre altele, de lucru offline. Harta WiFi - Parolele foarte bine introduse într-o interfață nouă și plat IOS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu