Principal » Internet » Vânzări mari în App Store. O sută de cerere pentru iOS după 0,99 euro

Vânzări mari în App Store. O sută de cerere pentru iOS după 0,99 euro

Internet : Vânzări mari în App Store. O sută de cerere pentru iOS după 0,99 euro

Apple a obișnuit utilizatorii sistemelor lor la promoții frecvente pe programe și jocuri din App Store. În plus față de ocaziile de zi cu zi, unde putem cumpăra aplicații sau descărcări mai ieftine, mai mult decât timpul obțineți reduceri mai mari. De data aceasta utilizatorii iOS așteaptă până la 100 de aplicații, cea mai mare parte a prețului de 0,99 euro.

Lista este foarte lungă și conține titluri din mai multe categorii diferite. Ceva pentru ei înșiși va găsi atât entuziaștii de jocuri și aplicații de aplicații. Și, deși unele dintre ele erau deja disponibile la un preț redus, acum au fost colectate pe toate într-o singură colecție. Printre jocurile, Badland, Shaderatic, Simulator de Goat, Limbo, Rayman Jungle Run, Knock-Konock, Jocuri de la Seria Păsărilor Angry, precum și multe titluri din colecția de jocuri EA.

Entuziaștii de editare a fotografiilor vor fi, probabil, încântați să promoveze pixelmatul sau să-i explodeze. Printre instrumentele, găsim, de asemenea, scanerul Scaner Pro 6 și un cititor foarte bun de bună. O categorie separată a primit, de asemenea, un set de aplicații și jocuri pentru cel mai tânăr.

[1/2

Din păcate, promovarea nu a vizibilă încă un marcaj într-un magazin nativ pentru a merge la ea și a citit lista titlurilor pentru a utiliza o legătură directă. Funcționează atât de la dispozitivul de la iOS, cât și de un computer cu iTunes instalat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu