Principal » Internet » Returnare mare: Oficiul din nou pe Maki

Returnare mare: Oficiul din nou pe Maki

Internet : Returnare mare: Oficiul din nou pe Maki

Pentru această zi, mulți proprietari de calculatoare au așteptat un Apple, care se întâmplă să lucreze în biroul de birou - returnat pentru sistemul OS X. Pentru moment, software-ul este disponibil ca o versiune gratuită de previzualizare și conține deja cele mai importante pentru utilizatori. Caracteristici - bun (dar nu perfect) Funcționarea retina și abilitatea de a lucra într-o echipă. Pentru a utiliza, trebuie să aveți un sistem OS X 10.10 (Yosemite). De asemenea, puteți utiliza pachetul fără logare la contul Microsoft.

Până în prezent, ultima versiune a pachetului Microsoft, din care ați putea utiliza OS X, a fost Office pentru Mac 2011 - un set de instrumente datate în octombrie 2010. Nu este greu de ghicit că multe caracteristici ale unui pachet de birou contemporan lipsea și nu a îndeplinit așteptările utilizatorilor. Între timp, au existat versiuni pentru dispozitive mobile cu un măr și a constatat că de lucru în Excel pentru a ajunge la o mai bună pentru iPad decât MacBook. Salvarea au fost aplicații web legate de Office 365.

Versiunea pachetului disponibil vă permite să vă uitați la ceea ce găsim în pachetul Office 2016. Compoziția sa va veni, Excel, PowerPoint, gratuit și destul de repede dați jos onenote, precum și regele Schimb "A - Outlook. Ultima versiune de OneNote „Și putem găsi în Mac App Store, Outlook independent, timp de mai multe luni, este de asemenea disponibil ca parte a Office 365 și utilizați-l, chiar dacă acesta a fost descărcat ca parte a versiunii de încercare de Office “ A, necesită abonament. Capabilitățile programului nu vor sta de la ceea ce găsim pe Windows.

Toate programele au fost închise în „Sandbox “, datorită cărora ei vor fi inofensiv pentru fișiere cu cusaturi dăunătorilor. Fiecare dintre ele a fost creat de la zero folosind cadrul cacao și va folosi diverse programe pentru mecanismele OS X, cum ar fi un mod special de operare pe ecran complet. Am găsit, de asemenea, câteva produse noi, cum ar fi un card special pentru proiectarea stiluri și documente machete în Word și o vedere observațiile cu comportamentul de fire. PowerPoint a câștigat un nou panou de animație și de capacitatea de a controla transparența obiectelor de pe slide-uri, precum și prezentarea de afișare ar putea să profite de modul ecran complet, care oferă OS X, cu o previzualizare a slide-ul următor și un temporizator. Excel a câștigat o listă întreagă "inteligent ".

În plus, au fost adaptate pentru a sincroniza datele de la 'em. Este necesar să subliniem că Office 2016 a acceptat abordarea "În primul rând, platformă după ", astfel încât să lucrați în ea, va reaminti un pic of Office 'și 365. Utilizatorii pot lucra în câțiva oameni pe documentul unul, indiferent dacă o fac pe Windows, iPad sau Mac. Interfața cu utilizatorul a fost menținută sub formă de panglică, datorită căruia pe fiecare platformă, pachetul va arăta identic, deci nu vor exista probleme cu "Schimbarea" unui alt echipament. Acest lucru va ajuta, de asemenea, comenzile rapide unificate Excel Excel (puteți păstra și cele de la Office pentru Mac 2011).

Versiunea completă a pachetului poate fi așteptată în timpul verii. După cum puteți ghici cu ușurință, utilizarea capacităților de software complete va necesita un abonament activ la Office 365. Ediția versiunii de previzualizare este de a încuraja utilizatorii potențiali să verifice posibilitățile pachetului, să împărtășească observații și sugestii - puteți face acest lucru făcând clic pe "zâmbind gura " în colțul ferestrei fiecărui program. De asemenea, puteți atașa comentarii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu